Bulvár

Tóth Andi kiakadt azokra, akik szerint túlárazta saját ruhamárkáját

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 2. 15:37

Tóth Andit ismét kritizálják saját ruhamárkája miatt, sokak szerint túlárazta termékeit. A visszavonult énekesnő nem hagyta szó nélkül, hogy leszólják a ruháit és közölte, a következő kollekció még ennél is drágább lesz. 

Tóth Andi egyre többször osztja meg véleményét különböző témákban, emiatt a követői gyakran belekötnek. Miután visszavonult az énekesi pályától, legutóbb a teste miatt támadták, majd videóüzenetben válaszolt a kommentelők negatív megjegyzéseire.

Az ex-énekes nemrégiben bejelentette, hogy saját ruhamárkája indításán dolgozik, ezután is azonnal betámadták. Korábban arról beszélt, hogy azért kezdett bele a divattervezésbe, mert most van rá ideje, energiája, pénze. 

Nem azért kezdtem ebbe bele, hogy meggazdagodjak, ugyanis ez kib*szott drága dolog. Ha a pénz motiválna, akkor nem hagytam volna abba az éneklést 

– írta meg követőinek az Instagramon július elején.

Tóth Andi most újból kiakadt azokra, akik kritizálták a ruháit. Sokan várták, hogy lerántsa a leplet saját márkájáról, majd sok rajongó, sőt egyes hazai híresség is meglepődött, ugyanis szerintük picit túlárazta termékeit. A celeb állítja, azért magasabbak az árai, mert a minőségük is átlag feletti, most pedig a támadások hatására ismét védekezni kényszerült – vette észre a Blikk.

Mivel tele van a sajtó az árkategóriánkkal, ezért gondoltam helyesbítek egy-két dolgot. Szóval jelenleg a Griff Webshopnál mindenhol két ár van kiírva, például pólónál 17 000 a klub ár, és 20 000 a sima – amit elrontottak, ugyanis nincs két ára. Hogyha vásárolni akarsz, akkor regisztrálnod kell, és ezzel automatikusan klubtag leszel, szóval nem tudsz többért vásárolni, mint 17 000 forint, ami a klub ár, ezt már jeleztük nekik és remélhetőleg javítják. Ennyi a lényeg, minden olcsóbb, mint a valódi ár

– fogalmazott Tóth Andi 24 óráig elérhető Instagram-sztorijában.

Az exénekes hozzátette, a következő kollekciója még drágább lesz majd, mert abban állítása szerint „sokkal extrább rucik lesznek”.

Nyitókép: Reggeli / RTL

 

#Bulvár#tóth andi#ruhamárka#kiakadás

Címlapról ajánljuk