Bulvár

Tóth Andi kiakadt: Ha a pénz motiválna, akkor nem hagytam volna abba az éneklést

rtl.hurtl.hu

2023. július 5. 16:04

Az exénekes szerint azért kezdett bele a divattervezésbe, mert most van rá ideje, energiája, pénze.

Tóth Andi miután visszavonult az énekesi pályától, nemrég bejelentette: saját ruhamárkája indításán dolgozik. A Blikk cikke szerint azonban ez nem lesz egyszerű, máris betámadták a celebet.

Tóth egy Insta-sztoriban fakadt ki:

„Nem azért kezdtem ebbe bele, hogy meggazdagodjak, ugyanis ez kib*szott drága dolog. Mert nem az ölembe fog hullani az a rengeteg anyag ingyen, nem én fogom megvarrni, rányomtatni a mintákat vagy a feliratokat, és nem is én fogom kihordani házhoz kisbusszal. 10 évvel ezelőtt, amikor a művészetibe jártam rajzszakra, akkor én divattervezőnek indultam volna el, csak felköltöztem ebbe a remek országba és elkezdtem a zenélést…”.

Azt is hozzátette, hogy azért kezdett ebbe most bele, mert most van rá ideje, energiája, pénze. „Úgy gondolom, hogy van stílusom, szeretek összerakni szetteket, szeretek szórakozni ezzel. Aki engem követ, azt látom, az is szereti a stílusomat, megkérdezi, mit honnan vettem, kikéri a véleményemet. Nem kell minden mozdulatomban a rosszat meg a negatívat látni. Ha a pénz motiválna, akkor nem hagytam volna abba az éneklést” – írta.

Nyitókép: Reggeli / RTL

#Bulvár#tóth andi#divattervező#ruhamárka#márka#instagram

Címlapról ajánljuk