Bulvár

Tóth Andi kiakadt: Ez az én testem, ne beszéljél róla, b.szd meg!

rtl.hurtl.hu

2023. július 22. 14:29

Tóth Andit ezúttal a teste miatt támadták, a visszavonult énekesnő egy videóüzenetben válaszolt a kommentelők negatív megjegyzéseire.

„Soha nem fogom megérteni, hogy emberek miért tartják magukat feljogosítva arra, hogy nyíltan beszéljenek mások testéről” – fakadt ki Tóth Andi, miután negatív megjegyzéseket kapott testére.

Az énekesnő egyre többször osztja meg véleményét különböző témákban, emiatt a követői gyakran belekötnek. Miután visszavonult az énekesi pályától, nemrégiben bejelentette, hogy saját ruhamárkája indításán dolgozik, ezután is azonnal betámadták a celebet.

Tóth Andit ezúttal a teste miatt támadták: az egyik posztja alatt valaki arról érdeklődött, hogy eszik-e rendesen, mert ráférne még egy kis étel, utalva arra, hogy mennyit fogyott az elmúlt időszakban. Andi nem tudott elmenni a hozzászólás mellett, ezért hosszasan fejtette ki a véleményét arról, szerinte miért borzasztóan káros az, ha valaki ilyen megjegyzéseket tesz.

Ez az én testem! »Látom, fogytál! Híztál!« Ha én nem kérdeztem a véleményed, ha nem én hoztam szóba, te hogy jössz ahhoz, hogy beszélj az én testemről, mintha mindennapos dolog lenne? Nem arról beszélünk, mit vettél a boltban: egy más testről beszélünk, ami nem a tulajdonod. Pofátlanság. Nem tudhatod, egyáltalán az az illető küzd-e valamivel

– szúrt oda 24 óráig elérhető Instagram-sztorijában Tóth Andi, amit a Blikk vett észre.

Hozzátette, szerinte neki nem kell „testképzavarral rendelkeznie” ahhoz, hogy ne akarjon egy idegennel erről beszélni.

Nem az, hogy fogytál. Mert ez paraszt.... Ez gáz, oké? Ne így neveljük az új generációt! Nyilván nagyon sok a tudatlan ember, aki ezt apróságnak gondolja. Hány fiatal küzd testképzavarral?!

– hangsúlyozta az énekesnő.

Hozzászólna? Látogassa meg Facebook-oldalunkat!

Nyitókép: Reggeli / RTL

#Bulvár#tóth andi#kiakadt#kommentelők#testképzavar

Címlapról ajánljuk