Belföld

Tóth Andi az öngyilkosságról: van az a fájdalom, amit ember már nem képes elviselni

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 24. 19:39

Tóth Andi ezúttal az öngyilkossággal kapcsolatban osztotta meg gondolatait. A visszavonult énekesnő állítja, egyre több az öngyilkosság, de nem azért, „mert mindenki hülye”.

Van az a fájdalom, amit ember már nem képes elviselni. Olyan, amivel fizikai fájdalom versenybe sem szállhat. Egyre több az öngyilkosság, és nem azért, mert mindenki hülye – fejtette ki gondolatait Tóth Andi többek közt a fény utcai tragédiáról csütörtökön.

Mint arról mi is beszámoltunk, szerdán tragédia történt Budapesten: öngyilkos lett egy idős férfi a II. kerületi Fény utcai piac Lövőház utcai oldalán, a Mammut mellett. A 76 éves férfi a nyitott lépcsőházon keresztül jutott fel az emeletre, ahonnan a mélybe vetette magát és egy étterem nyitott terasza elé zuhant.

Tóth Andi egyre többször osztja meg véleményét különböző témákban, a visszavonult énekesnő pedig most az öngyilkosságról értekezett a szerdai tragédia kapcsán egy 24 óráig elérhető Instagram-sztorijában, amit a 24.hu vett észre.

Szerinte az öngyilkosság a világ legnehezebb és legfájdalmasabb döntése, hiszen „mindenki élni akar, de nem minden áron”. Posztjában arról írt, hogy egyre több az öngyilkosság, és arra is kitért, szerinte miért történik ilyesmi egyre gyakrabban.  

Azért, mert egyre több a bántás, a rosszindulatú, következménymentes, gonosz cselekedet és az empátiamentes ember. Egyre kevesebb a megértés. Ennek következtében pedig egyre többen érzik a magányt és az ürességet. Azt, hogy már nincs itt helyük. Szeretetre éhes, meg nem értett lelkek ezek

– fogalmazott.

Hozzátette, valóban nehéz megoldást találni, de azt tanácsolja azoknak a követőinek, akik magukra ismertek a sorait olvasva, hogy imádkozzanak, és Isten küld majd nekik valakit, aki társuk lehet a gyógyulás útján, kezdjenek el szeretni, és „szeressenek boldognak lenni”.

Nyitókép: RTL Reggeli

 

#Belföld#tóth andi#öngyilkosság#vélemény#instagram

Címlapról ajánljuk