Bulvár

Demeter Szilárd is megszólalt Tóth Gabi válásáról

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 17. 8:28

Bármi is történt, Tóth Gabit továbbra is kiváló énekesnőnek tartja.

Tóth Gabi és Krausz Gábor szakításáról már sok mindenki elmondta a véleményét, a Népszava ezúttal Demeter Szilárdot, a Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatóját kérdezte meg, hogy mit gondol az énekesnő magánéletében zajló viharokról. Demeter egyébiránt január 13-án együtt lépett fel Tóth Gabival, így valamilyen szinten ismerik egymást.

Tóth Gabi konkrét esetétől eltekintve: valakinek a magánéleti döntései és választásai elég ritka esetben járnak szakmai következményekkel. Nem kizárt ugyan, de az esetek nagy többségében egy énekesnő nem attól lesz jobb vagy rosszabb énekesnő, hogy szerelmi élete hogyan alakul. Ezért Tóth Gabi magánéleti dolgai számomra nem tűnnek relevánsnak az eddigi szakmai teljesítménye szempontjából

– mondta Demeter Szilárd, aki szerint a válás kapcsán elmondta, hogy „a kereszténység lényege éppen abban áll, hogy csak a Jóisten ítélkezhet a bűnös fölött életújának végén.”

Ráadásul a bűnös számára is lehetőség nyílik a bűnbocsánatra. Szóval egyszerű halandóként nem lépnék az Úr helyére megítélni eleveneket és holtakat, ezt majd Tóth Gabi rendezi a Fennvalóval az utolsó ítélet napján

– fejtette ki a véleményét Tóth Gabi válása kapcsán Demeter Szilárd a Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatója, aki egyébként azt is megjegyezte, hogy Tóth Gabi ettől még továbbra is egy rendkívül jó hanggal megáldott, kiváló énekesnő.

Tóth Gabiék válásával korábban a Fókusz is foglalkozott:

Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

#Bulvár#demeter szilárd#tóth gabi#válás#isten#bűn

Címlapról ajánljuk