Bulvár

„A Fricska nem is lényeg, de gyerekkel promózni válást… az durva” – Lakatos Márk megszólalt Tóth Gabiékról

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 14. 12:56

Lakatos Márk szerint ez Tóth Gabiék válásának legsúlyosabb aspektusa. Már nem először kommentálja a házasság felbomlását.

Tóth Gabi és Krausz Gábor válása mindenkit arra sarkall, hogy véleményt mondjon róla. Különösen Lakatos Márkot és Kajdi Csabát. Ezúttal Lakatos Márk osztott meg újabb gondolatokat az esetről egy TikTok-videóban:

Tök mindegy, hogy hogy nézzük ezt az egész válást, egy dolog szerintem megbocsáthatatlan, mind a Krausz, mind a Tóth Gabi, amikor bejelentették ezt az egész ügyet, akkor a gyereküknek a képével jelentették ezt be. Erre is a gyereket használják fel, ami szerintem elég ízléstelen 

– mondja Lakatos Márk a TikTok videóban.

Bár Fenyő Iván szerint ebben a nehéz időszakban tekintettel kell lennie az embereknek arra, hogy a válás egy trauma és minden érintettnek fájdalmas időszak, sokan láthatóan nem állják meg szó nélkül, a Tóth Gabit egyébként is gyakran kritizáló Lakatosnak például már a második videója az alábbi a válás témájában:

@lakatosmarkstyle A szüleim válása durva volt...és mi gyerekek megsínylettük. pedig nem mutogattak a szúleink a médiában.... #csaladazcsalad🏳️‍🌈 #nekedbe #nekedbeakaromlatni #nekedbelegyen #foryou #fy #válás #cirkusz #magyartiktok #nincsbiras #csillagszóró ♬ eredeti hang - Lakatos Márk


Fotó: TikTok

#Bulvár#tóth gabi#válás#krausz gábor#gyerek#Videó#tiktok

Címlapról ajánljuk