Bulvár

Megszólalt a Fricska zenekar Tóth Gabi válásáról

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 13. 6:45

Nyilatkozatot adott ki a Fricska zenekar a Facebook-oldalán, elmondták, mennyi közük van Tóth Gabiék válásához. 

Mindenkit váratlanul ért a héten, hogy tönkrement Krausz Gábor és Tóth Gabi házassága. Ugyanazt a közleményt adták ki az esettel kapcsolatban, bár Krausz Gábor megtoldotta egy mondattal:

Időnként furcsa meglepetéseket, kellemetlen fricskákat tartogat az élet.

Ezek után Tóth Gabit a Fricska Táncegyüttes alapítójával hozták össze, akit úgy emlegetnek, mint az énekesnő új párja.

A válással kapcsolatban megszólalt a Fricska zenekar is, aminek tagjait többen is privát üzenetekkel zaklatták a válással kapcsolatban – vette észre a Blikk. A zenekar közölte:

Nyilatkozat! Kijelentjük, hogy Tóth Gabiék válásához nincs köze egyik zenekari tagnak sem. Nem a zenekarhoz, hanem a táncegyütteshez vezetnek a szálak. Kérjük, hogy a Fricska zenekar tagjait ne zaklassák privát üzenetekkel!

Korábban a Fókusz felidézte: Tóth Gabi és Krausz Gábor kapcsolata hat évvel ezelőtt kezdődött. 2019-ben házasodtak össze, majd kislányuk, Hannaróza is megszületett. Instavalóságukat nézve úgy tűnt, harmonikusabb kapcsolatot el sem lehet képzelni az övéknél. Sőt, Gabi februárban mindezt meg is erősítette a házasság hetén írt posztjában. Szerdai bejelentésük, miszerint elválnak, mindenkit meglepett. Krausz Gábor már ki is költözött a közös szentendrei házból.

 

Nyitókép: Tóth Gabi énekesnő a Himnuszt énekli a Conservative Political Action Conference (CPAC) Hungary elnevezésű, kétnapos konzervatív politikai fórum első napján a Bálna Budapestben 2022. május 19-én. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

 

#Bulvár#tóth gabi#válás#fricska#fricska táncegyüttes#fricska zenekar

Címlapról ajánljuk