Bulvár

Szikora Robi jobbulást kívánt Johnny Deppnek

rtl.hurtl.hu

2023. július 19. 18:30

„Korábban nem túl pozitívan nyilatkoztam erről a fiatalemberről, most viszont csak azt tudom mondani, sajnálatos, hogy ilyen helyzetbe került” – mondta.

Még életemben nem mondtam le koncertet, profi zenészeknél ilyen nincs, márpedig ők profi zenészek, hiába mondtam el róluk korábban a véleményemet. Tehát csakis egy olyan körülmény okozhatta a kialakult helyzetet, ami valóban nagyon komoly, az akaratuknál nagyobb erő miatt kellett így határozniuk – mondta a Blikknek Szikora Róbert a Hollywood Vampires kedd esti koncertjének elmaradásáról.

A Hollywood Vampires tagja Alice Cooper is, korábban ellene intézett kirohanást Szikora Robi egy emlékezetes interjúban, amiben „szellemi fertőzésről” beszélt.

A magyar sztár a zenekar basszerosáról, Johnny Deppről is beszélt, akinek a rosszulléte miatt maradt el a buli.

Korábban nem túl pozitívan nyilatkoztam erről a fiatalemberről, most viszont csak azt tudom mondani, sajnálatos, hogy ilyen helyzetbe került, hiszen profiként biztosan nem tett volna ilyet, ha nincs rá nyomós oka. Jobbulást kívánok neki 

– mondta.

Nyitókép: Szikora Róbert és az R-GO együttes fellépése a Csepel napja alkalmából tartott ünnepségen a XXI. kerületi Szent Imre téren 2023. július 18-án. Fotó: MTI/Lakatos Péter.

#Bulvár#szikora robi#johnny depp#rosszullét#koncert

Címlapról ajánljuk