Bulvár

Állítólag azért maradt el Johnny Depp koncertje, mert a sztár túlbulizta magát

rtl.hurtl.hu

2023. július 20. 6:59

A hollywoodi vámpírok sem bírnak mindent.

Mint arról beszámoltunk, elmaradt Johnny Depp együttese, a Hollywood Vampires budapesti koncertje. A szervezők és a zenekar előre nem látható körülményekre hivatkoztak, egyszersmind új időpontról egyeztettek.

Nos, úgy tűnik, megvan, mi lehetett ez az előreláthatatlan körülmény.

A Blikk úgy értesült hogy Depp „annyira kiütötte magát, hogy még orvost is kellett hívni hozzá a belvárosi szállodába, ahol a banda tagjai laktak”.

„Minden elő volt készítve, a színpad állt, a háttérstáb is készen állt a bulira. Fel sem merült, hogy baj lehet, főleg, hogy a zenekar tagjai a délutánra beütemezett hangbeállást is megcsinálták. Senki nem gondolt bele többet abba sem, hogy Johnny Depp ezen nem vett részt, az ő mikrofonját is beállította egy munkatárs, de ez az ilyen sztároknál nem szokatlan” – mesélte a lap informátora, aki elmondta, este hat körül érkezett a hír, hogy nem lesz koncert.

Annyit hallottunk, hogy Depp túlbulizta magát, már a szállodából sem tudott elindulni. Azt is hallottuk, hogy biztos, ami biztos, kihívtak egy orvost hozzá, hogy megnézzék, nincs-e nagyobb baj annál, mint hogy egyszerűen túltolta a rocksztárságot 

– tette hozzá a bennfentes.

Nyitókép: Roberto Ricciuti/Redferns

#Bulvár#johnny depp#koncert#elmaradt#hollywood vampires#alice cooper

Címlapról ajánljuk