Bulvár

A világ leghíresebb pornósa figyelmezteti a fiatalokat a szakma veszélyeire

rtl.hurtl.hu

2023. május 25. 13:41

Ha esetleg valaki ezt az utat választaná, előbb nézze meg, mit mond róla egy veterán.

A világ egyik legismertebb és talán legkedveltebb pornós Riley Reid jelenleg 31 éves, de már nagy tapasztalattal rendelkezik a felnőttfilmes szakmát illetően. Reid úgy döntött, hogy őszintén beszél a pornózásról, az előnyeire és hátrányairól.

A pornós elmondta, hogy jól keres a munkájával, megemlíti, hogy egy 4,8 millió dolláros (kicsivel több 1,5 milliárd forint) villában lakik. Sok pénzt keres, nincsenek és nem is lesznek anyagai gondjai, de elmondása szerint ezek a pozitívumok nem elegendőek, vagyis arra céloz, hogy nem ajánlja senkinek, hogy et a szakmát válassza.

Nagyon megnehezíti az életedet, nehéz így párt találni, a családi életedet és az intimitást is tönkreteszi

– mondta Reid, aki szerint annak, aki mégis ezt választja, folyamatosan szégyenkeznie kell azért, hogy milyen módos keres pénzt. 

Az édesanyja eleinte támogatta, amíg a lány segített neki anyagilag, de mikor ennek vége lett, lényegében kitagadta a családból.

Nincs már anyám, nem beszélünk, de azért hiányzik egy anya az életemből

– mondta a pornós, aki elmondta, hogy a mélyen vallásos apjával sem jön ki jól. Reid elmondása szerint az apja eleinte azt hazudta, hogy az új felesége nem látja őt szívesen, de kettesben sem akart találkozni a lányával, mert rosszul érintette volna, ha vele látták volna az utcán. Reid élete egyébként megváltozott az elmúlt években, az Instagramja szerint már boldog párkapcsolatban él és gyerekük is született.

#Bulvár#riley reid#pornó#veszély#intelem

Címlapról ajánljuk