Bulvár

Hailey Bieber nagyon szeretne már gyerekeket, de egy félelme visszatartja

rtl.hurtl.hu

2023. május 16. 15:12

Pedig Justin Bieber is benne lenne.

Hailey Bieber és Justin Bieber készen állnak arra, hogy közös családot alapítsanak, azonban Haileynek sokszor kétségei akadnak a témával kapcsolatban. A Sunday Timesnak nyilatkozva Hailey kijelentette, hogy nagyon szeretne gyerekeket, de tart a nyilvánosság bántó kommentjeitől – írja a Toofab.

Szó szerint folyton emiatt sírok. Annyira szeretnék már gyerekeket, de mindig megijedek. Már az is elég baj, hogy az emberek a férjemen és a barátaimon csámcsognak. El sem tudom képzelni, hogy egy gyerekről is így beszéljenek

– mondta a saját kozmetikai márkával is rendelkező modell. Bár tart a lehetséges támadásoktól, nem adja fel a saját család gondolatát. Ebben a férje, Justin Bieber is támogatja, aki két évvel ezelőtt így nyilatkozott Ellen DeGeneres műsorában:

Még van pár dolog, amit Hailey el szeretne érni nőként. Szerintem még nem áll készen, és ez így rendben is van… Annyi gyerekünk lesz, amennyit Hailey hajlandó megszülni. Jó lenne, ha lenne egy kis saját törzsünk. Az ő teste, és úgy lesz, ahogy ő szeretné

– mondta a házigazdának.

Hailey Bieber félelme nem alaptalan: Selena Gomezzel való vélt vagy valós konfliktusa rengeteg indulatot váltott ki online, Justin Bieber koncertjén még ki is fütyülte a közönség.

Nyitókép: Evan Agostini / Invision / AP

#Bulvár#hailey bieber#justin bieber#szülés#család#félelem#beszólás

Címlapról ajánljuk