Videó

Király Attila: Apám árnyéka olyan óriásinak tűnt, hogy azt hittem, sosem kerülök ki alóla

Takács NoémiTakács NoémiEndrődi DominikEndrődi Dominik

2024. május 21. 14:43

Tom Hardy magyar hangja, Király Attila régi fotóival idézte fel élete fontos eseményeit az rtl.hu-nak. Beszélt arról, hogyan építette saját karrierjét színészóriás édesapja, a Nemzet Színésze, Király Levente árnyékában, és azt is elmondta, hogy 4 kislány édesapjaként miért tartja felháborítónak, amikor megkérdezik tőle az emberek, hogy szeretne-e még egy fiúgyermeket. Elmesélte, miért mondták rá a színészfelvételi második rostáján, hogy „hát ez hülye!”, és milyen fontos szerepet játszott életében a szertorna.

Interjúnk még azelőtt készült, hogy Király Attila közlekedési balesetet szenvedett. A színész biciklizés közben autóval ütközött, és azonnal meg kellett műteni, mert leszakadt a kulcscsontja. Király Attila azonban így is szerencsének érzi magát: „Hatalmas mázli, hogy sem a gerincem, sem a csípőm nem tört el. Hálát és életörömöt érzek, amiért ennyivel megúsztam. Mondhatni újjászülettem” – mondta a Blikknek.

Király Attilát az RTL nézői korábban A Tanár, a Válótársak és a Drága örökösök című sorozatban is láthatták, utóbbi vadonatúj, egyben befejező évada éppen ma, május 21-én tér vissza az RTL-re.

Az RTL+-on pedig elérhető a Tabu című sorozat is, a Király Attila magyar hangján megszólaló Tom Hardy főszereplésével. 

Király Attila nemrég az rtl.hu-nak beszélt arról is, hogy Novák Katalin volt köztársasági elnök az unokatestvére. Milyen hatással vannak a világnézetbeli különbségek a családi életükre, és hogyan viszonyultak mindahhoz, ami Novákkal Katalinnal történt? Kiderül az alábbi videóból.

#Videó#király attila#király levente#színész#magánélet#lapis erika#gyerekek#család#ma#interjú#színház#RTL+#Kultúra

Címlapról ajánljuk