Bulvár

Priscilla Presley bíróságon támadta meg lánya végrendeletét

rtl.hurtl.hu

2023. január 31. 7:17

Lisa Marie Presley kizárta őt a hagyaték kezeléséből.

Bíróságon támadta meg három hete elhunyt lányának végrendeletét Priscilla Presley, a néhai rock and roll-legenda, Elvis Presley egykori felesége – tudósít a BBC.

Lisa Marie Presley, a házaspár egyetlen gyermeke 54 éves korában, hirtelen szívmegállás következtében vesztette életét január 12-én. Mint korábban írtuk, drogfüggő volt, és Priscilla Presley a szcientológián keresztül próbálta meg eltéríteni a kábítószerektől.

Az elhunyt Lisa Marie Presley végrendeletéhez 2016-ban egy olyan kiegészítést fűzött, ami kizárja Priscilla Presley-t a hagyaték kezeléséből és két gyermekére, Riley és Benjamin Keough-ra bízza azt. Benjamin 2020-ban, 27 éves korában elhunyt, a 33 éves Riley pedig színésznőként a 2020-as Mindig az ördöggel című pszichotrillerben, és az Amazon A végső lista című sorozatában tűnt fel.

Priscilla Presley szerint lánya végrendelete megkövetelte volna, hogy még Lisa Marie Presley életében tájékoztassák őt kizárásáról, de ez nem történt meg. Arra is felhívta a figyelmet, hogy a dokumentumban elírták a nevét, az aláírás pedig eltér Lisa Marie szokásos aláírásától. Emellett közjegyző sem hitelesítette az iratot.

Nyitókép: Jason Kempin/Getty Images for ABA

#Bulvár#priscilla presley#lisa marie presley#végrendelet#hagyaték#per

Címlapról ajánljuk