Bulvár

Anyja a szcientológiával segített volna a drogfüggő Lisa Marie Presley-n

rtl.hurtl.hu

2023. január 17. 9:41

Elvis Presley nemrég elhunyt lánya a kábítószer rabja volt, anyja pedig mindent megtett, hogy visszacsábítsa őt az egyházhoz.

Priscilla Presley évekkel ezelőtt állítólag megpróbálta meggyőzni Elvis Presley-vel közös lányát, Lisa Marie Presley-t, hogy csatlakozzon a Szcientológia Egyház drogrehabilitációs programjához – értesült róla a RadarOnline.com. A lap forrásai szerint a régóta szcientológia-hívő Priscilla 2019-ben könyörgött az egyház vezetőinek, hogy fogadják be lányát a Narconon nevű programba.

Lisa Marie újra kábítószerezett, és senki sem tudott hatni rá

– mondta egy bennfentes, aki szerint Priscilla látta, hogy mennyire rosszra fordult a helyzet, és azt tette, amit mindig szokott: a Szcientológiához fordult, hogy visszatérítse őt a jó útra. Priscilla képviselője azonban tagadja ezen állításokat.

A napokban elhunyt Lisa Marie szcientológiai neveltetést kapott gyermekkorában, felnőttként azonban kilépett az egyházból. Az énekesnő-dalszerző korábban beismerte, hogy egykori férjével, Michael Lockwooddal való válása során drogokhoz nyúlt. Súlyos kábítószerfüggősége 2012-ben kezdődött, 2015 októbere és 2016 júniusa között pedig olyan jelentős mennyiségű kábítószert fogyasztott, amitől szinte állandóan ágyban volt. Elvis egyetlen gyermeke akkor beismerte, hogy vényköteles gyógyszerekkel kezdte, majd kokainra váltott, hogy ellensúlyozza a gyógyszerek hatásait.

A dolgok aztán annyira rosszra fordultak, hogy napok teltek el, hogy nem aludt, és 2016-ban végül kórházba került. Az tisztázatlan, hogy végül csatlakozott-e a programhoz.

Lisa Marie Presley múlt hét csütörtökön, 54 éves korában hirtelen szívmegállás miatt hunyt el.


Nyitókép: Rick Diamond / Getty Images

#Bulvár#lisa marie presley#priscilla presley#kábítószer#drog#szcientológia#rehab

Címlapról ajánljuk