Bulvár

Emily Ratajkowski előtt ezekkel a szuperszexi világsztárokkal randizott Pete Davidson

rtl.hurtl.hu

2022. november 25. 13:07

Egyesek szerint „gyémántot lövell a péniszéből” a nőcsábász humorista, aki jelenleg Emily Ratajkowskival alkot egy párt.

Pete Davidsont nemrég Emily Ratajkowskival hozták hírbe, miután többször együtt mutatkoztak, de járt már Kim Kardashiannel és Ariana Grandével is. Bethenny Frankel szerint csak azért tud ilyen vonzó nőkkel összejönni, mert „gyémántot lövell ki a péniszéből”. Nos, ezt nem tudjuk, de azt igen, hogy a Saturday Night Live 29 éves sztárja jó pár ismert nővel alkotott már egy párt, köztük modellekkel, énekesnőkkel és színésznőkkel. Mutatjuk, hogy kik voltak ők, és kivel mikor kavart a Just Jared gyűjtése alapján.

Pete 2016-ban jött össze, és két és fél évig járt Cazzie Daviddel, Larry David humorista lányával, akivel végül smsben szakított. A lány a könyvében – ami a Senki sem kérdezte címet kapta – arról írt, hogy két nappal a szakításuk után Davidson már Ariana Grandével randizott.

Miben rejlik Pete Davidson titka, aki szexibbnél szexibb világsztárokkal randizik?
Fotó: Cazzie David és Pete Davidson – Christopher Polk / Getty Images

A híresztelések valósnak bizonyultak, 2018 májusában az énekesnő és Pete ugyanis már össze is költözött, júniusban pedig már az eljegyzésen is túlvoltak. Októberben végül mégis különváltak útjaik. A humorista néhány hónappal később egy Twitter posztban jelentette ki, hogy nem szeretne tovább élni. Az öngyilkossági hajlandóságra utaló poszt miatt Ariana a segítségére sietett, de a srác nem akarta látni az exét.

Miben rejlik Pete Davidson titka, aki szexibbnél szexibb világsztárokkal randizik?
Fotó: Ariana Grande és Pete Davidson – Kevin Mazur / Getty Images

Davidson azonban nem sokáig szomorkodott, 2019 januárjában már Kate Beckinsale-lel látták távozni a Golden Globe-díjátadó partyjáról. Kapcsolatuk azonban néhány hónap után megszakadt.

Még ebben az évben, nyáron egy újabb nő tűnt fel Pete oldalán. Margaret Qualley-val októberig alkotott egy párt, nem sokkal ezután viszont már Kaia Gerberrel mutatkozott, akivel 2019 novemberében Miamiba utazott, és egy kicsit sem volt szégyellős a lesifotósok előtt, ugyanis több csókolózós kép is napvilágot látott a medencében enyelgő párosról. A lány szülei, Cindy Crawford és Rande Gerber aggodalmukat fejezték ki ez év decemberében, mert féltették a lányukat a nőfalótól, aki ráadásul továbbra is mentális problémákkal küzdött. 2020 januárjában végül a szerelem kihűlt, Pete pedig egy időre inkább a mentális egészségére koncentrált a csajozás helyett.

Miben rejlik Pete Davidson titka, aki szexibbnél szexibb világsztárokkal randizik?
Fotó: Cindy Crawford és lánya, Kaia Gerber – Miikka Skaffari / Getty Images

2021 közepén viszont folytatta ámokfutását, és egy újabb ismert hölggyel mutatkozott, a Bridgertonból ismert Phoebe Dynevorral, akivel egy Wimbledon meccsen jelent meg először nyilvánosan. Románcuk nem bizonyult hosszú életűnek, mivel Phoebe-t az Egyesült Királyságba szólította  a munkája, Pete pedig New Yorkban maradt.

Miben rejlik Pete Davidson titka, aki szexibbnél szexibb világsztárokkal randizik?
Fotó: Phoebe Dynevor és Pete Davidson – Karwai Tang / Getty Images

Ezután jött az igazi meglepetés: nem sokkal a Saturday Night Live-os szereplése után Kim Kardashiannel kezdett randizni, akivel a showműsorban csattant el köztük az első csók. Kanye West egykori kedvesével 2021 októberétől 2022 augusztusáig alkottak egy párt, elfoglaltságaik miatt viszont idén úgy döntöttek, hogy jobb, ha külön folytatják.

Miben rejlik Pete Davidson titka, aki szexibbnél szexibb világsztárokkal randizik?
Fotó: Kim Kardashian és Pete Davidson a 2022-es Met gálán – Gotham / Getty Images

Szokásához híven Pete nem búslakodott sokáig magányosan, 2022 novemberének elején már arról szóltak a hírek, hogy ezúttal Emily Ratajkowskira csapott le, aki néhány hónapja vált el férjétől, Sebastian Bear-McClardtól. Bár az újdonsült pár eddig nem nyilatkozott szerelmükről, Davidson 29. születésnapját már együtt ünnepelték.

Nyitókép: Dimitrios Kambouris / Getty Images

#Bulvár#pete davidson#exbarátnő#csajok#párkapcsolat#kim kardashian#emily ratajkowski#ariana grande

Címlapról ajánljuk