Bulvár

Kim Kardashian exét traumatizálta, hogy Kanye West folyamatosan szekálta

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 9. 17:09

Pete Davidson terápiára jár.

A celebmogul Kim Kardashian és humorista barátja kilenc hónap után szakítottak. A hírnek valószínűleg senki nem örült jobban, mint Kim volt férje, a rapper Kanye West, aki nem sokat habozott, mielőtt újra célkeresztbe vette a humoristát.

A szakítás hírére Kanye egy megváltoztatott New York Times címlapot tett közzé Instagram oldalán, a következő szalagcímmel: Skete Davidson meghalt 28 évesen. A posztot azóta letörölte, azonban így is eljutott Pete Davidsonhoz, aki már korábban segítséget kért, hogy megbirkózzon a rapper folyamatos zaklatásával – mondta a humoristához közel álló forrás a People magazinnak.

A forrás azt is elmondta, hogy Davidson már április óta traumaterápiára jár, mivel a rappernek nem ez volt az első húzása, amivel Davidsonnak akart ártani. West többször is megfenyegette a humoristát és a követőit is ráuszította, ami miatt Kim komolyan aggódott a barátja testi épsége miatt. Egy alkalommal Kanye azt terjesztette a humoristáról, hogy AIDS-es, majd egy videoklipjében elrabolta, megkötözte és el is temette Davidson mását.

A Kanyetól érkező figyelem, negativitás és a botrányos viselkedése triggerelték Pete-et, és segítséget kellett kérnie

– mondta a bennfentes.

Kim és Davidson jogi csapatai többször is felvették a kapcsolatot az Instagrammal, amit Kanye West legtöbbször használt Davidson zaklatására, hogy tegyék biztonságosabbá a platformot a felhasználók, köztük a sztárok számára, hiszen Kanye online zaklatása volt az egyik indoka annak, hogy Davidson hosszabb időre eltűnt a közösségi médiából.

Bár Kanye valószínűleg sokáig a volt feleségét akarta visszaszerezni az online kirohanásaival, ennek az ellenkezőjét érte el, egy Kimhez közel álló forrás elmondta, hogy a nő egyáltalán nem tolerálja az effajta viselkedést, és maga Kim is nyilatkozta már, hogy érzelmileg nem tudja elviselni Kanye online megnyilvánulásait.

Kim és Pete Davidson egyébként a távolságot és a sűrű napirendjüket jelölték meg a szakításuk okaként, mivel két külön városban élnek, és mindketten folyamatosan úton vannak. A humorista kiemelte, hogy Kanye folyamatos szekálása ellenére sem bánja, hogy Kimmel együtt voltak, aki mindenben támogatta a kapcsolatuk alatt. A bennfentes elárulta, hogy Davidson most egy ideig inkább a karrierjére szeretne koncentrálni.

Nyitókép: Cindy Ord / MG22 / Getty Images

#Bulvár#kanye west#pete davidson#kim kardashian#halálhír#zaklatás#szakítás#házasság

Címlapról ajánljuk