Celebklub

Eljegyezték Ariana Grandét!

rtl.hurtl.hu

2018. június 12. 14:29

Már önmagában az is nagy szó, hogy a fiatal énekesnő hamarosan elkel, de az még sokkolóbb, hogy mennyi idő után mondott igent kedvesének.

Az énekesnőről alig egy hónapja derült ki, hogy friss szakítása után – szétmentek Mac Millerrel – gyorsan új párt talált magának. Az amerikai humorista, Pete Davidson lett az új kiválasztott, akivel a Saturday Night Live felvételei alatt ismerkedtek meg.

Credit: @Ariana Grande

Az első igazi sokk a párral kapcsolatban nem is a szerelmük volt, hanem az, hogy milyen gyorsan kezdtek el végletekben gondolkodni: kevesebb, mint egy hónap után közös tetoválást csináltattak.

Már ennek hallattán sokan hitetlenkedtek, de még ezt is tudták fokozni: nemrég jött a hír, hogy állítólag már el is jegyezték egymást.

Credit: @Pete Davidson

Persze, mindenkit megnyugtattak, nem tervezik, hogy a közeljövőben tényleg össze is házasodnak, hiszen hosszú jegyességet szeretnének. Úgyhogy valószínűleg ennek a gesztusnak csupán jelzésértéke van, mégis… így is elhamarkodottnak tűnik a döntésük.

A hétvégén kezdett el terjedni a hír, hiszen Robert Pattinson szülinapi buliján újságolták el először az eljegyzésüket barátaiknak, akik állítják, a páros tökéletesen összeillik.

Reméljük, tényleg így van, és beteljesül az egyelőre kapkodós szerelmük!

Emlékeztek még az egy évvel ezelőtti, tragikus machesteri koncertre és az utáni szervezett összefogásra, amit az énekesnő szervezett? Azóta Ariana egy tetkóval is megemlékezett az áldozatokról, sőt egy dalt is írt az emlékükre!

#Celebklub#rtl#RTL Klub#ariana grande#pete davidson#szerelem#eljegyzés

Címlapról ajánljuk