Bulvár

Tom Holland törölte Instagramját és Twitterét

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 15. 11:35

Az appok rossz hatással voltak a Pókember sztárjának mentális egészségére.

Tom Holland – aki nemrég Budapestre érkezett – az utóbbi időben egyáltalán nem posztolt közösségi oldalaira, aminek okairól egy nemrég közölt videóban mesélt, olvasható az Entertainment Tonight cikkében.

A mentális egészségem érdekében szünetet tartok a közösségi médiás tevékenységemben, mert túl sok az inger az Instagramon és a Twitteren, és ez nagyon nyomasztó. Bevonz, és egy spirálba kerülök, amikor magamról olvasok dolgokat az online térben. Ez rendkívül káros a mentális állapotomra, ezért úgy döntöttem, hogy visszalépek egyet, és letörlöm az alkalmazásokat

– mondta a színész, aki ugyan az Instagramjára töltötte fel a szóban forgó videót, de állítása szerint csak azért tette, hogy rávilágítson egy fontos ügyre.

Arról, hogy miért érdemes digitális detoxra menni vagy legalábbis korlátozottabban használni az internetet, ebben a cikkünkben érintettek és szakértők beszéltek.

Holland posztjára több ismert híresség reagált, többek között Justin Bieber is, aki pénteken Budapesten koncertezett, majd a turai kastélyban bulizott. Az énekes a „Love you man ❤️”, azaz „Szeretlek, haver” kommentet fűzte a színész videójához.

#Bulvár#tom holland#instagram#twitter#social media#közösségi oldal#detox#pókember

Címlapról ajánljuk