Bulvár

Megvakult, megsüketült és lebénult: először vallott betegségéről Ashton Kutcher

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 9. 11:32

A színész életveszélyes állapotba került 2 évvel ezelőtt egy ritka autoimmun betegség miatt.

Ashton Kutcher félelmetes betegségben szenvedett pár évvel ezelőtt, amiről most őszintén vallott a túlélési kalandjairól híres Bear Gryllsnek, akinek Sztárok a vadonban című műsorában szerepelt – számolt be az Access Hollywood.

Kutcher egy ritka érgyulladásban szenvedett (vaszkulitisz), ami az erek gyulladását okozza, így akadozik egyes szervek megfelelő vérellátása. A színész ennek következtében elvesztette a látását, a hallását, és a betegség az egyensúlyközpontját is megtámadta, így a járás is problémát okozott számára. Körülbelül egy évig tartott neki leküzdeni a betegséget és visszanyerni az érzékeit.

Örülök, hogy egyáltalán életben vagyok

– mondta Kutcher Gryllsnek.

A színész nem hagyta, hogy a betegség megváltoztassa az életét, így minden akadályt úgy kezelt, mint egy lehetőséget a fejlődésre. Megtanulta, hogy nem szabad hagynia, hogy betemessék a problémái, és felül kell rajtuk emelkednie. Azt vallja, hogy a nehézségek erősebbé teszik az embereket.

A színész ma már teljesen egészséges, sőt, egy jótékonysági maratonfutásra is készül. Kutcher és felesége, a szintén híres színésznő, Mila Kunis, gyakran állnak be a jó ügyek mellé, legutóbb az ukrajnai menekülteknek gyűjtöttek össze 35 millió dollárt.

Nyitókép: Robin L Marshall / Getty Images

#Bulvár#ashton kutcher#betegség#vakság#siket#bénulás#autoimmun

Címlapról ajánljuk