Bulvár

Itt a forróság! Szexi bikinire vetkőztek a magyar sztárok

rtl.hurtl.hu

2022. június 27. 17:48

Beköszöntött a kánikula, ami egyet jelent a lenge ruhákkal és az internetet elárasztó bikinis fotókkal is. Összegyűjtöttük a hazai celebek legforróbb fotóit.

Szabó Zsófi 2020-ban lett a futás szerelmese, és ezzel egy időben egy régi szerelméhez is visszatért: újra elkezdett lovagolni. Saját bevallása szerint mindig is sportos lány volt, és nagyon örült, hogy újra visszatalált a mozgáshoz. Ennek és a tudatos étkezésnek köszönhetően fogyott több mint 10 kilót. De nem sanyargatja magát, így érzi igazán jól magát a bőrében. Zsófi egyébként a Hotel Margaretben sem rejtette el bájait, többször is megmutatta formás idomait a Balaton-parton.


2020-ban nem csak Szabó Zsófi szeretett bele a futásba. Nyári Dia is az életmódváltásnak és a futásnak köszönhetően szabadult meg a felesleges súlytól, összesen 20 kilótól. Zsófihoz hasonlóan Dia is szerepelt a Hotel Margaretben, ahol forróbbnál forróbb jelenetekben láthatták a rajongók. A színésznő a Reggeliben mesélte el, hogy hogyan sikerült véghezvinnie ezt a hatalmas kihívást. Azóta pedig büszkén mutatja meg alakját rajongóinak és Instagram-követőinek:


Nem volt egyszerű dolga Horváth Grétának sem, hosszú út vezetett az áhított alakhoz. Stressz, szakítás és betegség is útjában állt a kilókkal folytatott harcban, de végül elérte céljait. A nehéz évek nem tűntek el nyom nélkül, de ebből merítve inkább szeretne erőt adni másoknak, semmit takargatni a hibákat:

Minden évben ki szoktam tenni a striás hasam ide. Ezzel szeretnék minden kamaszlányt és nőt biztatni arra vonatkozóan, hogy nem kell eltakarni mindent magunkon, ami nem tökéletes.


 


Nagy Alexandra legutóbb a Survivor alatt tapasztalta meg, hogy milyen kemény tud lenni egy igazi kényszerdiéta. Azóta is tartja a tökéletes alakját, amelyet nem rest megmutatni rajongóinak sem:


Vasvári Vivien is büszke vékony vonalaira. Az anyuka Instagram-oldalát görgetve akarva-akaratlanul is belefutunk szexi bikinis fotókba.


Hódi Pamela kétgyermekes anyukaként sokszor megküzdött a kilókkal, de úgy néz ki, hogy kitartása mostanra kifizetődött, ugyanis egy szexi napozós képpel lepte meg követőit a jó idő beköszöntével.

Kárpáti Rebeka  is sokat küzdött tökéletes alakjáért. A modell a Nyerő Párosban is megmutatta magát bikiniben, de Instagram-követői számára ez már nem volt újdonság: Rebeka is rendszeresen posztol fürdőruhás képeket közösségi oldalára.


Cserpes Laura énekhangja, színészi tehetsége és formás alakja is irigylésre méltó. Az előadó már a Keresztanyu egyik jelenetében is szexi szerelésben nyűgözte le a sorozat rajongóit. Instagram-oldalán pedig nála is beköszöntött a forró nyár!


A már említett Keresztanyu-epizódban Laura mellett Schumacher Vanda is feltűnt, így nem hagyhatjuk ki a felsorolásból őt sem. Az egykori Éjjel-Nappal Budapest, Hotel Margaret és Mellékhatás szereplője meg sem várta a nyarat, inkább ő utazott melegebb éghajlatra. Az Amerikában készült fotókon csinos bikiniben pózol az óceánparton. A felsorolás talán abszolút győztese – már ha a sztárok testén található textilmennyiséget vesszük alapul – Rubint Rella, aki még a melltartót is ledobta egy igazán szexi nyári fotó kedvéért.


Nyitókép: Schumacher Vanda, Kárpáti Rebeka és Vasvári Vivien Instagram

#Bulvár#szabó zsófi#nyár#bikini#nyári dia#horváth gréta#nagy alexandra#vasvári vivien#hódi pamela#cserpes laura#rubint rella#schumacher vanda

Címlapról ajánljuk