Bulvár

Elmúlt szerelmek, közhelyek és hibás mondatok – elfuserált tetoválások a magyar sztárok testén

rtl.hurtl.hu

2022. június 8. 15:24

Míg a tetoválás örökké tart, a szerelem idővel véget érhet. Erről azonban még a sztárvilágban is sokan megfeledkeznek, és olykor meggondolatlan lépésekre szánják el magukat.

Kulcsár Edina és G.w.M. tetoválással pecsételték meg szerelmüket, ami sokaknál kiverte a biztosítékot, G.w.M. korábbi párja, Melanie is elmondta a véleményét. A kommentelők szerint az elhamarkodott döntést néhány év múlva megbánhatja a páros, ha kapcsolatuk zátonyra fut. 

Íme néhány híresség, akik évek múltán nem győzték eltüntetni testükről a tinta nyomait.

Szabó András Csuti

Kulcsár Edina egykori kedvese huszonéves korában csináltatott az oldalára egy tetoválást. Csuti akkor római számokkal a születési dátumát varratta magára, amit azóta megbánt.

Kisfiam, ha hülye vagy, és nem tudod, hogy mikor születtél, nézd meg a személyi igazolványodat

– mondta Csuti anyukája a tetoválás láttán.

 

Csutinak Kulcsár Edinával is több közös tetoválása van: egy kör a csuklóján, és a nyakán a megismerkedésük dátuma.

Az effajta tetoválásokat, amik ennyire szervesen kötődnek a másikhoz, érdemes talán eggyel jobban átgondolni, mint mondjuk az átlagosokat

– nyilatkozta korábban Csuti, aki azóta vélhetően az exére emlékeztető motívumokat is megbánta.

Szabó Zsófi

A műsorvezető 2011-ben egy párt alkotott a nemrég elhunyt Berki Krisztiánnal, akivel rövid együttjárás után az ujjukra varratták egymás nevét. A szerelmesek útjai néhány hónappal később elváltak, azonban úgy tűnik, hogy Zsófi nem tanult az esetből, hisz Shane Tusuppal is közös motívumot – két egymásba fonódó gemkapcsot – tetováltatott magára mindössze néhány hónap után, azonban májusban ők is szakításukról adtak ki közleményt, sőt Szabó Zsófi a héten még Instagramjáról is eltüntette közös múltjuk nyomait.

 

VV Lóri és VV Dina

A ValóVilág nyolcadik évadának játékosai a Villa falain belül szerettek egymásba, és kapcsolatuk a való életben is folytatódott néhány hónapig. Szerelmüket közös tetoválással pecsételték meg: az ujjukra íratták egymás nevét, valamint egy hím és egy nőstény oroszlánt is magukra varrattak. Útjaik végül különváltak, így Lóri nevének is mennie kellett Dina ujjáról.

A Miss World Hungary 2008-as győztese mindössze egy hónapja alkotott egy párt Sebestyén nevű barátjával, amikor magára tetováltatta a férfi nevét. Szakításuk után a modell megismerkedett Szabolcssal, így a Sebestyénből Szabi és én lett.

A Sebestyén eleje Szabira, míg a vége énre hasonlít, közéjük pedig egyik kedvenc állatomat, egy lepkét képzeltem. Szerintem gyönyörű lett az eredmény

– nyilatkozta akkoriban a Blikknek Szilvi, aki Szabolccsal való szakítása után végleg eltávolította a tetoválást.

Magyar hírességek, akik megbánták tetoválásukat
Freire Szilvi tetoválásának átalakulása

Debreczeni Zita

Zita és Majka egykoron egy párt alkottak, és szerelmük annyira elsöprő volt, hogy az immár fotósként dolgozó lány magára tetováltatott egy P betűt, Majoros Péter keresztnevének kezdőbetűjét.

Rossz döntés volt. Persze amikor csináltattam, azt hittem, örökre szól ez a szerelem köztünk

– ismerte be a modell, aki másfél hónapig járt lézeres kezelésre, hogy végleg eltüntesse az exére emlékeztető betűt a testéről.

 

ÉNB Karesz

Az Éjjel-Nappal Budapest sztárja egy angol idézettel díszítette testét, azonban szerencsétlenségére akkoriban még nem tudott angolul, így hibás szöveg került a karjára.

A tetováló még meg is kérdezte direkt, hogy nincs elírva a tetoválás? És én annyira bíztam ebben a srácban, hogy én mondtam, hogy természetesen ez teljesen oké, rendben van

– mesélte Karesz.

Magyar hírességek, akik megbánták tetoválásukat
ÉNB Karesz hibás tetoválása

Dukai Regina és Tóth Tibi

Két évig volt egy pár a modell és a Hooligans gitárosa, akik mindössze két hónap járás után tetováltatták a bokájukra egymás nevének kezdőbetűjét.

Szerelmem egy R betűt választott a bokájára, így én is magamra pecsételtettem egy T betűt

– nyilatkozta akkoriban Regina. A közös tetoválás azonban nekik sem hozott szerencsét, pár hónappal később végleg megváltak a varrástól.

 

VV Vivi

A sors szereti a rettegést

– ez a VV Bálint által „magasröptű gondolatnak” tartott mondat áll angolul a valóságshow tizedik szériáját megnyerő lány combján. Vivi a Villában beismerte, hogy már megbánta tetoválását, és legszívesebben eltüntetné azt.

 

Aurelio

A jelenleg is börtönbüntetését töltő VV-győztes az Anikó Show-ban jelentette be akkori barátnőjének, Máté Dominika Rékának, hogy magára tetováltatja szerelme nevének kezdőbetűjét.

Te vagy nekem a mindenem! Mindennél jobban szeretlek! Azért, hogy ezt te is tudd, feltetováltatom magamra a nevedet!

– mondta a valóságshow-szereplő, aki be is tartotta ígéretét, és nem sokkal később már egy R betű díszelgett testén. Se veled, se nélküled kapcsolatuk azonban az eljegyzés ellenére 2020-ban végleg véget ért.

 

Istenes Bence

Istenes Bence is tudna mesélni egy átbulizott éjszaka utáni megbánásról. A műsorvezető a „YOLO” feliratot varratta magára, ami azt jelenti, hogy „You Only Live Once”, vagyis „Egyszer élsz”.

Éreztem, hogy ez nem biztos, hogy olyan lett, amilyet szerettem volna, és elkezdtem tűvel kikaparni

– mesélte a Tehetség első látásra műsorvezetője.

Magyar hírességek, akik megbánták tetoválásukat
Istenes Bence YOLO tetoválása

 

Azonban vannak olyanok is, akik átgondoltan döntöttek, így biztosan nem fogják megbánni tetoválásukat. A szülő-gyermek kapcsolat ugyanis örökre szól, akárcsak egy-egy tetoválás, és sokan előszeretettel íratják magukra gyermekük vagy szüleik születési dátumát.

Nádai Anikón például kisfia világra jöttének napja olvasható. Majka, Kabát Peti és Istenes Bence gyermekei nevét íratta magára. A Hooligans Kiss Endije lányai arcképét, Tokár Tomi pedig egy villám tetoválást csináltatott kisfia, Andris miatt, akit Villámként becéznek születésének története miatt. De olyanok is akadnak a színészvilágban, akik egy-egy emlékezetes szerepet örökítettek meg a testükön.

#Bulvár#tetoválás#szabó zsófi#lézer#istenes bence#kulcsár edina#csuti#vv vivi#vv dina#aurelio#dukai regina#énb karesz#freire szilvi#megbánás

Címlapról ajánljuk