Belföld

Szabó Zsófi szakított, Rácz Jenő begurult, Orbán Viktor bevállalta – a hét videói

rtl.hurtl.hu

2022. május 21. 8:11

Szabó Zsófi és Shane Tusup egyszerre, Instagram-oldalukon jelentették be, hogy felbontották eljegyzésüket. Orbán Viktor ötödjére is letette a miniszterelnöki esküt és vállalta, hogy megvédi a teljes foglalkoztatottságot és a rezsicsökkentést. Az ukránok nyerték az Eurovíziós Dalfesztivált, de a banda hadköteles tagjai indultak is vissza a frontra. De Fekete Pákónak és Fekete Lacinak is voltak nagy pillanatai a héten.

Szerdán este robbant a hír, hogy Szabó Zsófi és Shane Tusup felbontották eljegyzésüket. A sztárpár egyelőre nem kívánt nyilatkozni az okokról, így rejtély, mi állhatott a szakítás hátterében. A párkapcsolati szakértő viszont tudni véli, hogy mi vezethetett idáig.

 

Közben A Konyhafőnökben is zajlottak az események. A héten Fekete Laci vendégeskedett a műsorban, aki csak úgy ontotta magából a poénokat. Összegyűjtöttük a legjobb aranyköpéseit.

 

De nemcsak az erősportoló beszólásaitól gurult mindenki a nevetéstől, hanem Fecó miatt is, akinek először a mértékegységekkel és a számolással gyűlt meg a baja.

 

És van ott még, ahonnan ez jött. Tortás Fecó ismét elszabadult!

 

De drámából sem volt hiány: Rácz Jenő versenyzője egymás után kétszer is elégette a csicsókáját. Jenő erre elhajította Anikó serpenyőjét.

 

Anikó aztán versenyzőtársával, Alföldy Annával is összebalhézott.

 

Fördős Zé azonban lazább, mint valaha. A Konyhafőnök zsűritagját bekísértük a stúdióba, miközben intimebbnél intimebb kérdésekkel bombáztuk. Zé egy pillanatra sem hátrált meg, és mindenre őszintén válaszolt.

 

Rácz Jenő élete nem csak A Konyhafőnökben zajlik. Feleségével, Rácz-Gyuricza Dórival először a Reggeliben adtak közösen interjút kislányuk megszületése óta. Az újdonsült apuka elmesélte azt a pillanatot is, amikor totálisan beleszeretett a kislányába.

 

Orbán Viktor ötödször tett miniszterelnöki esküt a Parlamentben. A kormányfő arról beszélt, hogy a világban gazdasági visszaeséssel, járványokkal, háborúval nehezített évtized következik, de ő vállalja, hogy Magyarországon megvédi a teljes foglalkoztatottságot és a rezsicsökkentést is. 

 

Bár II. Erzsébet az utóbbi időben több programját is lemondta, a windsori lovasbemutatót nem hagyta ki. Bár most is bottal érkezett, nem tűnt úgy, mintha gyengélkedne. A látványos showműsorban több világsztár is fellépett.

 

A múlt hétvégén tartották az Eurovíziós Dalfesztivált, amit az ukránok nyertek meg. A győztes banda hadköteles tagjai a verseny után indultak is vissza Ukrajnába.

 

Itthon, az egyik pusztazámori általános iskolában kegyetlen módszerekkel vádolnak egy kézilabdaedzőt. Aki rágta a körmét, annak a társaival adatott taslit, vagy 20 százalékos ecetbe kellett mártaniuk a kezüket – ezt állítják az érintett szülők, akiknek gyerekeik panaszkodtak a történtekről. 

 

Egy 16 éves debreceni diák a sorozatos megaláztatások miatt fagyállót ivott. Az autista fiút rendszeresen megalázták és csúfolták az iskolában, ezért akart meghalni.

 

Nagy port kavart az az interjú, amelyben M. Richárd élettársa arról beszélt, hogy szerinte párja még élhetne, ha nem bánnak vele embertelenül a börtönben. Horváth Éva arra szeretne választ kapni, hogy M. Richárd minden esetben megfelelő orvosi ellátást kapott-e, és ha nem, ki és mikor mulasztott, ezért vizsgálatot kezdeményez az ügyben.

 

Szintén a Fókusz mutatta be egy szentesi család regénybe illő történetét. Niki a férjét, Tamás a feleségét veszítette el tavaly a koronavírus miatt, mindketten három gyerekkel maradtak magukra. A férfi az RTL Híradón keresztül keresett sorstársakat, így találkozott Nikivel, akivel eleinte lelki támaszai voltak egymásnak, majd a telefonbeszélgetésekből személyes találkozó, abból pedig szerelem, végül közös család lett.

 

A végére hagytuk a cukiságokat.

Az egykor ülni is alig tudó SMA-beteg Zente mára elfoglalt óvodássá cseperedett, aki nem csak a gyógytornán van állandó mozgásban. Anyukája szerint rohamosan fejlődik, napról napra meglepi a szüleit és fejlesztőit valamilyen új készséggel.

 

Önkéntes cicaszoptatókat keresnek a mosonmagyaróvári állatvédők. Tavasszal túl sok cica születik, és a pár napos kismacskákat folyamatos, hozzáértő figyelemmel lehet csak életben tartani. A jelentkezőket megtanítják a tápszer elkészítésére is.

 

És mi már azt is tudjuk, mit fogsz dúdolni egész nyáron. Fekete Pákó a Reggeliben mutatta be új dalát. „U-ú Fanta Diálló” 

 

#Belföld#szakítás#szabó zsófi#rácz jenő#shane tusup#A Konyhafőnök#fördős zé#orbán viktor#fekete laci#fekete pákó#erzsébet királynő

Címlapról ajánljuk