Bulvár

A semmire híres celebekről beszélt Jennifer Aniston, szétszedték kritikusai

rtl.hurtl.hu

2022. június 15. 12:40

Boldog, hogy ő még belekóstolhatott valami másba.

Erős ellenérzéseket váltottak ki egyesekből Jennifer Aniston szavai. A Mirror szerint a Jóbarátok sztárja arról beszélt, hogy manapság a sztárok úgy lesznek híresek az interneten, hogy az felhígítja a színészek munkáját, egyesek pedig – személy szerint említve Monica Lewinskyt és Paris Hiltont – gyakorlatilag úgy szereztek népszerűséget, hogy nem csináltak semmit. 

A 53 éves színésznő szemére ezek után kritikusai azt vetették, hogy őt magát is lehet a nepotizmus vádjával illetni, hiszen a néhai Jennifer Nancy Dow színésznő és John Aniston színész lánya. 

Aniston színésztársával, Sebastian Stannel beszélgetett, amikor szóba került Pamela Anderson és korábbi férje Tommy Lee intim felvételének kiszivárogtatása. Aniston azt mondta, ez pontosan akkoriban történt, amikor az internet egy újfajta kultúrát alakított ki.

Ezt, hogy az emberek úgy futnak be hihetetlen kariiert, hogy gyakorlatilag semmit sem csinálnak. És akkor a nők hírneve... Pam, Paris Hilton, Monica Lewinsky

– fogalmazott a színésznő, aki arról is beszélt: boldog, hogy belekóstolhatott az iparágba azelőtt, hogy olyanná vált, amilyennek ma ismerjük. „Híressé válsz a TikTokon, híressé válsz a YouTube-on, híres leszel az Instagramon. Ez valahogy olyan, mintha felhígulna a színészi munka” – tett hozzá. 

A lap szerint a Twitteren egész kommentcunami indult meg szavai nyomán: volt, aki már említett családi kötődéseit hozta fel, más azzal érvelt, hogy Aniston minimális módosításokkal ugyanazt a személyt – önmagát – formálja meg filmjeiben, amiket inkább csak színészpartnerei mentenek meg. Olyan is akadt, aki szerint az Anistonhoz hasonló, nepotizmus által Hollywoodban érvényesülő embereknek az fáj, hogy nem tudják őrizni az álomgyár kapuit, nem tudják megőrizni belterjes világukat. Más nyugalomra intette Jennifer Anistont, aki szerinte a nepotizmus által került be az iparágba, most pedig még mindig összehoz évi 20 millió dollárt, csak mert szerepelt egy sikeres műsorban, ami évtizedek óta véget ért. 

Voltak azonban, akik védelmükbe vették a Jóbarátok színésznőjét. Ők leginkább azt emelték ki, hogy Aniston szülei nem futottak be igazán nagy karriert Hollywoodban, lányuk sikere jelentősen meghaladta szüleiét. 

Nyitókép: Leon Bennett / Getty Images

#Bulvár#jennifer aniston#celebek#paris hilton

Címlapról ajánljuk