Bulvár

Paris Hilton visszautasította az amerikai elnök meghívását

rtl.hurtl.hu

2022. június 11. 12:58

Paris Hilton  úgy döntött, elutasítja felkérést, és nem lesz DJ az Egyesült Államok elnökének rendezvényén. Helyette inkább Britney Spears esküvőjére ment el.

A 41 éves sztár csütörtöki buli után röviden és kissé fáradt hangon számolt be döntéséről a podcastcsatornáján. Részleteket nem közölt, de annyit elmondott, hogy felkérték, lépjen fel Joe Biden és más észak-, közép- és dél-amerikai vezetők csúcstalálkozóján Los Angelesben, nem messze Britney Spears esküvőjétől.

Ő azonban inkább a barátnőjét választotta, aki szerinte lenyűgözően nézett ki, boldognak és szabadnak látta őt. „Ők egy gyönyörű pár, és egyszerűen ragyognak” – tette hozzá.

Így DJ-zik Paris Hilton:


Britney Spears és Sam Asghari esküvőjén Paris Hiltonon kívül ott volt Selena Gomez, Drew Berrymore  és Madonna is, akivel a menyasszony még 2003-as emlékezetes csókját is megismételte. Ugyanakkor egy hívatlan vendég, Britney Spears első férje is megpróbált bejutni a lagziba, a kerítésen átmászó és mindezt élőben közvetítő férfit őrizetbe vette a kaliforniai rendőrség.

Nyitókép: Getty Images / MEGA / GC Images

 

#Bulvár#paris hilton#britney spears#joe biden#esküvő

Címlapról ajánljuk