Bulvár

Csuti: Vegyük észre egymást, és ne bántsuk a másikat

rtl.hurtl.hu

2022. január 28. 7:57

Az üzletember-influenszer megható történetet osztott meg követőivel.

Egy furcsa találkozás történetéről számolt be Instagram-oldalán a Csuti néven is ismert Szabó András. A Nyerő Páros egykori versenyzője eszerint egy budapesti plázában felfigyelt egy feltehetően hajléktalan emberre. Mint írja, az utóbbi időben megvolt a maga gondja, ezért csakis azokat a tipikus, mindenki számára jól és könnyen értelmezhető jegyeket fedezte fel, mint az emberek jelentős százaléka. Aztán az illető szemébe nézett.

Nem tudom, hogy miért, nem tudom, hogy honnan jött ez a gondolat, de hosszasan néztük egymást, miközben sétáltam el mellette! Ahogy tisztult a kép, és szinte némán kommunikáltunk egymással, észrevettem, hogy keresztrejtvényt fejt, és a zacskók sem a tipikus, utcai megélhetés alapkellékeit tartalmazták! 

– írta. A zacskókban könyvek, papírlapok és íróeszközök voltak. Csuti szerint beszélgetni kezdtek, majd vett az ismeretlennek egy gyrost és egy marlenkát. Jó étvágyat kívánt, majd távozott, mert edzésre kellett mennie. 

Tesi végén a parkolóba igyekezve is ott volt az úr, gondoltam, melegszik tovább, de tévedtem! Tudjátok, miért volt még ott, mert nagy izgalmában elfelejtette megköszönni, ezért megvárt! Vegyük észre egymást, és ne bántsuk a másikat! 

– összegzett Csuti.

Nyitókép: Csuti / Facebook

#Bulvár#csuti#hajléktalan#pláza

Címlapról ajánljuk