Belföld

Újabb nagy üzletlánc jelentette be, hogy nem nyit ki karácsonykor

rtl.hurtl.hu

2023. december 6. 14:19

A SPAR Magyarország is zárva tartja saját üzemeltetésű üzleteinek jelentős részét december 24-én.

„Vállalatunk úgy döntött, hogy saját üzemeltetésű egységeinek többségét zárva tartja december 24-én” – jelentette be Heiszler Gabriella, a SPAR Magyarország elnök-ügyvezető igazgatója szerdán.

Az üzletlánc honlapján közölte, hogy december 24-én zárva tartja saját üzemeltetésű üzleteinek jelentős részét. Az INTERSPAR hipermarketek, valamint egyes bevásárlóközpontokban lévő SPAR és City SPAR szupermarketek aznap déli 12 óráig nyitva lesznek. Azok a munkatársak, akik ezen a napon dolgozni fognak túlóra pótlékban részesülnek.

A franchise üzletek, mint a SPAR partner vagy a SPAR market, valamint a töltőállomásokon található egységek – SPAR express, Orlen-DESPAR – maguk döntenek az ünnepi nyitvatartásról, mivel azok működtetése ebben a tekintetben független a SPAR Magyarországtól 

– áll az üzletlánc közleményében. 

A vásárlók a későbbiekben majd elérhetik az üzletekben, vagy a spar.hu weboldalon a nyitvatartással kapcsolatos információkat.

Mint arról beszámoltunk, elsőként a Lidl döntött úgy, hogy a Békemenetet szervező CÖF kezdeményezésére zárva tartja december 24-én a boltjait. A Lidl után a Rossmann is hasonlóképpen döntött, majd mások mellett a Mountex, Penny és a Libri is.

Nyitókép: Róka László / MTVA / Bizományosi 

#Belföld#Spar Magyarország#spar#karácsony#boltzár#december 24.

Címlapról ajánljuk