Belföld

A tömeges kirúgások után több Petőfi rádiós műsor is kikerült a programból

rtl.hurtl.hu

2023. október 1. 9:27

Ez gyors volt.

Mint arról beszámoltunk, a 20 fős Petőfi Rádiós állományból 15-18 embernek pénteken felmondtak racionalizálásra hivatkozva. Kirúgták a reggeli és délutáni műsorok szerkesztőit és műsorvezetőit is.

A kirúgások után máris több Petőfi rádiós műsor is eltűnt az MTVA oldaláról, szúrta ki a Media1.

Mint írják, az MTVA hivatalos oldalán már látható is, hogy a reggeli, a délelőtti és a délutáni műsorsávok átalakulnak, és több Petőfi rádiós műsor is lekerült az oldalról.

Nem szerepel a műsorrendben a Petőfi Kult, a Petőfi Elektrik, a Petőfi Podcast, a Vadonat, a Gépház és a Földalatti című műsor sem. Eltűntek az olyan műsorcímek is mint például az Egész Úton, a Talpra Magyar és az Ej, Mi a Cool, írja a portál.

A fentiek helyett a következő címek lesznek: Hazai, Itthon, otthon, Petőfi csúcs. A reggeli műsor címe hétfőtől Halló, Magyarok! lesz, 13 órától pedig minden hétköznap indul a Hajrá, Magyarok! Szombat-vasárnap reggel jön a Helló, Sándor!, és a 11 órás hírek után a Befordultam a konyhára.

Nyitókép: Boros Csaba zenész, a Petőfi Rádió műsorvezetője, Nagy Hunor, Nagy Feró fia és menedzsere és Nagy Feró énekes, akit 75. születésnapja alkalmából köszöntöttek a Petőfi Rádió stúdiójában 2021. január 14-én. Fotó:MTI/Bruzák Noémi

#Belföld#Petőfi rádió#kirúgások#mtva

Címlapról ajánljuk