Belföld

Gyurcsány Ferenc Orbán Viktornak: Apukám, kezdem azt hinni, hogy tényleg bejövök neked

Mohos MátéMohos Máté

2022. február 16. 15:17

Kommentben trollkodott a volt miniszterelnök.

„Apukám, kezdem azt hinni, hogy tényleg bejövök neked. Nem én akarok visszatérni, hanem az ország Európába. Tudom, hogy ezt egy porcikátok sem kívánja” – ezt írta Gyurcsány Ferenc a miniszterelnök szerdai posztja alá.

A posztban Orbán Viktor azt írta elődjéről: „készen áll a visszatérésre, és ha visszatér, visszavisz oda, ahová egy porcikánk se kívánkozik”. Ez eredetileg a miniszterelnök szombati évértékelőjén hangzott el.

Gyurcsány szerint viszont nem ő akar visszatérni, „hanem az ország Európába. Tudom, hogy ezt egy porcikátok sem kívánja.”

Orbán az évértékelőben hosszan beszélt arról, hogy a választás tétje ismét az: visszatér-e a Gyurcsány-Bajnai-kormány és azok emberei. Márki-Zay Péter ellenzéki miniszterelnök-jelölt nevét egyszer sem ejtette ki.

Gyurcsány pártja, a DK így reagált az évértékelőre: az eseményen elhangzottakat „sajnos nem tudjuk kommentálni, mert nem volt időnk szórakoztató showműsort nézni. A DK politikusai és aktivistái szombaton egész nap az utcán vannak: ajánlást gyűjtenek, kampányolnak, és meghallgatják az emberek problémáit, amelyekre a fideszes elit 12 éve süket és vak.”

#Belföld#gyurcsány ferenc#orbán viktor#facebook#komment#évértékelő

Címlapról ajánljuk