Belföld

Egy nappal Orbán Viktor előtt tartja saját évértékelőjét Gyurcsány Ferenc

rtl.hurtl.hu

2022. január 24. 16:17

A volt miniszterelnök online formában tartja beszédét, a hivatalban lévő miniszterelnök még nem közölte, hol szólal fel.

Február 11-én tartja idei, immáron XVIII. évértékelő beszédét Gyurcsány Ferenc – közölte a Demokratikus Koalíció (DK) sajtószolgálata. A DK elnöke már a tavalyi évben is online rendezvényen értekelte az évet. A járványra való tekintettel ez idén is így lesz, február 11-én, pénteken online lehet majd követni Gyurcsány Ferenc beszédét – tették hozzá.

A volt miniszterelnök így éppen egy nappal Orbán Viktor kormányfő, február 12-re időzített hagyományos évértékelő beszéde előtt tartja saját beszédét.

Tavaly azonban a koronavírus-járványra hivatkozva elmaradt a beszéd, mind nyilvános, mind online megtartása. A Magyar Polgári Együttműködés Egyesült által szervezett évértékelő 1999 óta létezik, ez lesz a 23. alkalom. Eleinte a Pesti Vigadóban, majd az ELTE lágymányosi épületében, később a Körcsarnokban, a SYMA-csarnokban és a Millenárison, majd a Várkert Bazárban zajlottak ezek a rendezvények, az idei beszéd helyszínét még nem jelölték ki.

Nyitókép: Gyurcsány Ferenc / Facebook

#Belföld#gyurcsány ferenc#orbán viktor#évértékelő

Címlapról ajánljuk