Baleset-bűnügy

Megkérték a szülők, hogy korepetálja 13 éves fiúkat, a férfi azonban fajtalankodott vele

rtl.hurtl.hu

2023. november 29. 9:23

A szülők azt várták az idősebb férfitól, hogy a tanulmányait illetően terelje jó irányba a fiút. 

Vádat emeltek egy hatvanas éveiben járó férfi ellen, mert kiskorú fiúval fajtalankodott – közölte a Somogy Vármegyei Főügyészség. A vádirat szerint a férfi 2022 decemberében az egyik családtagon keresztül ismerkedett meg a 13 éves fiúval, akinek családjával bizalmi kapcsolatot épített ki.

Az ügyészség közlése szerint a szülők jóváhagyásával tartotta a kapcsolatot a sértettel: azt várták az idősebb férfitól, hogy a tanulmányait illetően terelje jó irányba a fiút. A vádlott azonban februárban az autójába csalta a gyereket, majd egy félreeső helyre hajtott, ahol szexuális cselekményt végzett vele.

A Kaposvári Járási Ügyészség hatalmi, befolyási viszonyával visszaélve elkövetett szexuális visszaélés miatt emelt vádat a férfi ellen.

A férfi ellen emellett információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás miatt is vádat emeltek. Ezt azért, mert az egyik nagyatádi áruház önkiszolgáló kasszájánál négy alkalommal is úgy húzott le értékesebb termékeket, hogy azokra olcsóbb árucikkek vonalkódját ragasztotta, amivel 10 000 forintot meghaladó összegű kárt okozott.

Nyitókép: rtl.hu

#Baleset-bűnügy#ügyészség#vádemelés#pedofil#fajtalankodás#szexuális bűncselekmény#somogy vármegye

Címlapról ajánljuk