Baleset-bűnügy

Bosszúból megverték, majd cigicsikket nyomtak el a siófoki férfi arcán

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 11. 9:43

Az egyik ismerősüket korábban önvédelemből megszúrta valaki, ezért elhatározták, hogy bosszút állnak. Felkeresték a férfit, majd megverték és cigicsikket nyomtak el az arcán egy siófoki gasztrofesztiválon.

A Siófoki Járási Ügyészség nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság miatt emelt vádat azzal a két férfival szemben, akik egy kürtőskalácsot árusító bódé mellett megverték, majd cigarettacsikket nyomtak áldozatuk arcához – közölte a Somogy Vármegyei Főügyészség.

A közlemény szerint a negyvenes éveiben járó férfi és a harmincas társa tavaly októberben egy gasztronómiai fesztiválon vettek részt Siófokon. Az ügy előzménye, hogy az egyik ismerősüket korábban valaki önvédelemből megszúrt egy késsel, amiért gúnyolódtak azon, hogy maszkot visel, majd meg is meglökték.

Az elkövetők ezért elhatározták, hogy megbosszulják ismerősüket. Felkutatták a férfit, akit ezután többször meglöktek, megütötték és megrugdosták, majd az egyikük még egy cigicsikket is elnyomott az arcán.

A bosszúhadjárat következtében a megtámadott férfi nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. Az idősebb támadóra végrehajtandó, míg fiatalabb társára felfüggesztett börtönbüntetést kért az ügyészség.

Nyitókép: Magyarország Ügyészsége

#Baleset-bűnügy#bosszú#megverték#cigicsikk#siófok#vádemelés#csoportos garázdaság

Címlapról ajánljuk