Külföld

Küldött pár aktfotót a szerelmének, elítélték a gimis matektanárát

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 23. 7:30

A nő fotói egy bosszúpornó oldalon tűntek fel, rejtély, mit kerestek egykori matektanáránál. 

A 29 éves New Jersey-i Kaitlyn Cannon még 2016-ban készített magáról 14 darab aktképet, négy évvel azután, hogy elvégezte a gimnáziumot. Ezeket akkori barátjának küldte el. A nő két évre rá végzett a Pennsylvaniai Állami Egyetemen, ekkor azonban egyik régi barátjától olyan sms-t kapott, ami örökre megváltoztatta az életét – számolt be róla az Insider.

Cannon képei ugyanis egy holland bosszúpornó oldalon bukkantak fel, ahol csupa olyan kép található, amit az azon szereplő emberek tudta és akarata nélkül töltöttek fel oda.

Az ügyben bírósági eljárás indult, aminek a végén kiderült, hogy a nő egykori gimnáziumi matektanára töltötte fel a képeket az oldalra. A bíróság Cannonak 10 ezer dollárt, vagyis mintegy 3,5 millió forintnyi kártérítést ítélt meg.

Nyilván örülünk neki, hogy az esküdtszék átlátott a vádlott meséjén, de csalódottak is vagyunk, mert a kártérítés összege nem tükrözi annak a kárnak a mértékét, amit Kaitlyn Cannon elszenvedett

– mondta a nő ügyvédje.

A matektanár egyébként Cannon húgának a teniszedzője is volt. Kaitlyn pedig poszt traumás stresszben szenved a történtek óta, ami teljesen tönkretette addigi életét.

Nyitókép (illusztráció): Unsplash

#Külföld#akt#bosszú#per

Címlapról ajánljuk