A Konyhafőnök

Sárközi Ákos és Rácz Jenő párbajokon csaptak össze, hogy megszerezzék a legjobb versenyzőket

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 23. 22:15

Az első kötényszerző napon nemcsak a versenyzőknek kellett bebizonyítania, hanem a séfeknek is. Fördős Zé ugyanis különleges párbajokat talált ki nekik. A műsorvezető ráadásul a hobbiszakácsokat is megrémítette egy új szabállyal: az azonnali kiesést jelentő dudával.

„Meggyalázta az alapanyagot” – az egyik versenyzőnek távoznia kellett A Konyhafőnökből


A jubileumi évad szabályai alapján a játékosoknak elég egy rossz döntés, és máris szertefoszlanak az álmaik. Sárköz Ákosnak és Rácz Jenőnek elég volt egy pillantást vetnie az egyik versenyző munkafelületére, hogy tudják, nincs helye a versenyben.

„Ezt most nagyon elrontottam” – sorra hagyták el a versenyzők a konyhát a hibáik miatt


Fördős Zé dudája több alkalommal is megszólalt az első kötényszerző napon, azonban a játékosok képtelenek voltak megszokni a feszült helyzetet, és minden alkalommal azt hitték, hogy számukra ér véget a verseny. A legkülönbözőbb okok vezettek a bukásukhoz, többek között egy rendetlen konyhapult és egy véres tányér is.

Fördős Zé rapid randi közben került közel az egyik versenyzőhöz


A fekete kötény hátráltatással jár, így Nagy Dániel kénytelen volt időt szánni arra, hogy jobban megismerhesse Zét. A műsorvezető egy 10 perces rapid randin alaposan kifaggatta a versenyzőt a hobbijairól, és még a párkapcsolati tervei is terítékre kerültek. Egy gond volt csak: ezzel feltartotta Danit a munkában.

„Ennyi erővel fel is adhatnám” – Izabell csirkefarháttal hátráltatta versenytársát


Az első feladatban legjobban teljesítő Izabell az összes húst elvette Nórától, így ő már csak a csirkefarháttal dolgozhatott. Bár a lány döntését akár bókként is lehet értelmezni, Nóra reakciója teljesen megdöbbentette a zsűritagokat.

„Ez egy kétélű fegyvernek tűnt” – Izabell kockázatos döntést hozott a konyhában


Az előnyének köszönhetően egyedül Izabell használhatta a piacteret a második feladatban. Bár ez első hangzásra valóban jól hangzott, a lány hamar rájött, hogy az előnye akár a hátrányává is válhat. A zsűri pedig árgus szemekkel figyelte, hogy vajon belebukik-e.

„Egy dilemma a srác” – Bartus Marcell megosztó ételt vitt a zsűri elé


Bartus Marcell nem figyelt oda eléggé a zsűrinek feltálalt fogására, amivel teljesen kiakasztotta Rácz Jenőt. A kötény kérdése azonban így sem volt egyértelmű minden zsűritag számára…

Sárközi Ákos és Rácz Jenő összecsaptak: kiderült, melyikük aprítja gyorsabban a hagymát


Url Izabell olyan jól teljesített, hogy mindkét séf meg akarta szerezni a saját csapatába. Zé emiatt párbajt hirdetett. Egy rendhagyó megmérettetést talált ki a séfeknek, amivel nem titkolt célja volt az is, hogy Rácz Jenő és Sárközi Ákos elsírják magukat…

Ki bírja jobban a csípős paprikát? Sárközi Ákos és Rácz Jenő párbajoztak a győzelemért


Kurta Zsuzsa nem hitt a szemének, amikor mindkét csapat séfje harcba szállt érte. Zé újabb különleges feladatot adott Rácz Jenőnek és Sárközi Ákosnak, azonban a párbaj ismertetése után mindketten elbizonytalanodtak.

#A Konyhafőnök#párbaj#fördős zé#sárközi ákos#kötényszerzés#verseny#rácz jenő

Címlapról ajánljuk