A Konyhafőnök

A zsűri sorra ejtette ki a versenyzőket, akik nem mindig értettek egyet a döntésükkel

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 24. 22:30

A kötényszerzés második napján is sokszor megszólalt a Fördős Zé kezében pihenő duda, ami minden alkalommal halálra rémítette a versenyzőket. A hirtelen jött sokk ezek után nem mindenkinek ért véget, ugyanis több kiesett versenyző is hevesen távozott.

Tibi értetlenül állt Sárközi Ákos döntése előtt: „Nem mondott semmit, csak megrázta a fejét”


Horváth Tibor megdöbbent, amikor meghallotta a nevét a dudaszó után, mert nem értette, hogy Ákos séf milyen kivetnivalót talált az ételében. Ezzel szemben a kékek mentora pontosan tudta, hogy milyen hibát vétett a versenyző.

Albert Csaba szerint rosszul döntött a zsűri: „Szívem szerint visszamennék és berúgnám az ajtót”


Az első főzés vége előtt 5 perccel ért véget a verseny Albert Csaba számára, pedig szerinte egyáltalán nem lett volna rossz a tányérja. Kitartott a véleménye mellett és legszívesebben akkor is megkóstoltatta volna a zsűrivel az ételét.

Petra sérülése ellenére is bizonyítani akart: „Összeszorítottam a fogamat, és végigcsináltam”


Doroszi Petra még a piactérre menet sérült meg, de állta a sarat, így a zsűrinek először fel sem tűnt, hogy fáj a lába. Bár a kitartását megdicsérték, a feltálalt ételéről már kevesebb jót tudtak mondani.

„Már most jelzem, hogy ő még él” – Zé aggódva figyelte a tányérján heverő húst


Emberi fogyasztásra „már éppen alkalmas volt”, azonban Zé több hibát is felfedezett Sári Viktória tányérján. A kiszáradt vagy éppen nyers elemeket nézve Ákos és Jenő úgy döntöttek, hogy inkább meg sem kóstolják a versenyző ételét.

Vivi egy félelmetes fejjel ajándékozta meg ellenfelét


Az első feladatban Pintér Vivien teljesített a legjobban, így a zsűri titokszobájában kiválaszthatta, hogy melyik extrém alapanyaggal nehezíti meg az egyik ellenfele dolgát. Vivi egy abált birkafejet választott, aminek már a látványától is inába szállt a versenytársai bátorsága. Végül a kiválasztott is nehezen találta a szavakat.

A versenyzők sorra hagyták el a konyhát: „Így nem kellett elénk hoznia azt a szörnyű ételt”


Sárközi Ákos és Rácz Jenő sasszemét a második kötényszerző napon sem kerülték el a versenyzők hibái, így egy rosszul elkészített hús és egy földre leesett kés is a kizáráshoz vezetett. A hobbiszakácsok azonban továbbra sem tudtak hozzászokni, hogy folyamatosan veszélyben vannak.

Sárközi Ákos ráijesztett az egyik versenyzőre: „Ilyen sérüléssel nem tudsz dolgozni”


Doroszi Petra két főzésen keresztül is figyelmen kívül hagyta a sérülését, amit a piactérre szaladva szerzett. Sárközi Ákost azonban nem nyűgözte le a tányérja…

„Ez a tányér abszolút nem jó” – Vivien kemény kritikát kapott a séfektől


Pintér Vivien teljesített a legjobban az első főzésen, azonban a második feladat még az előnye ellenére is feladta neki a leckét. Rácz "Szunnyadó Tüzeket Lángralobbantó" Jenő úgy gondolta, hogy az ő csapatában nem lenne jó helyen a lány, így Ákos séf kezébe került a versenyző sorsa.

 

#A Konyhafőnök#kiesés#fördős zé#duda#sárközi ákos#rácz jenő#kötényszerzés#4. rész

Címlapról ajánljuk