Vigyél el!

Kis híján az életükbe került az első randi

rtl.hurtl.hu

2015. július 27. 9:19

Van, aki szerint a vacsora meg a mozi unalmas, és egyből valami izgalmasabb programra ugrik, már az első randi alkalmával. Igaz, hogy stresszhelyzetben sokat lehet megtudni valakiről, de egy kaliforniai pár talán kicsit többet is megtudott a kelleténél egymásról, míg a kiutat keresték a fák közül. Szerintünk akkor már tudd meg, amit meg kell tudnod a másikról a Vigyél el!-ben, ami legalább olyan izgalmas, viszont nincsenek benne grizzlyk.

Ahogy arról az ABC News beszámolt, a fiatal pár úgy döntött, hogy unalmas első randi helyett kirándulni indulnak Arcadiában. Egy térképen meg egy telefonon kívül nem is igen vittek mást magukkal - hoppácska, ez egy eredeti, költségkímélő randi! Milyen jól hangzik, ugye? Hát nem.

A páros ugyanis hamarosan totál eltévedt, a térkép nem segített, a telefon pedig, mint egy béna horrorfilmben, nem talált térerőt. Ekkorra szerintünk a csaj legalábbis tövig rágta a manikűrjét, és biztosan megfordult a fejében, hogy első randi alkalmából egy sötét erdőben bolyong egy félig ismeretlen pasival, és nem hogy senki nem tudja, hol vannak, még ő maga sincs tisztában vele.

A történet szerencsére jó véget ért, a páros hamarabb talált térerőt, mint magányos, baltás sorozatgyilkost egy vadászházban, az eltévedt romantikázókat viszont így is csak helikopterrel tudták kiemelni a fák közül.

Legnagyobb bánatunkra azt sajnos nem tudtuk meg a riportból, hogy a páros tervez-e második randit, és ha igen, akkor vajon egy aktív vulkán tetejéről fognak bungee jumpingolni, vagy csak a helyi állatkertbe másznak be zárás után.

Ha te is izgalmas és emlékezetes első randira vágysz, de a hipotermiát azért nem kockázatnád meg, szerintünk jelentkezz inkább a Vigyél el! műsorába, és izgalmas, de biztonságos körülmények között találhatod meg a párodat.

#Vigyél el!#eltévedtek#randi#kalifornia#mentés#rtl

Címlapról ajánljuk