ValóVilág

VV Melina vs. VV Márió vs. VV Ákos: így jutottak el a VV11 hármas Párbajáig

rtl.hurtl.hu

2023. február 25. 8:00

Hogyan alakult ki a ValóVilág 11. évadában a hármas Párbaj mezőnye? Milyen konfliktusai voltak VV Melinának, VV Máriónak és VV Ákosnak? Összegyűjtöttük, hogy mi minden vezetett idáig.

Kiválasztás és Kihívás egy este alatt

A ValóVilág legutóbbi Kiválasztásán Lissza, Kriszti és Márió is Melinára szavazott, így ő kapta a legtöbb jelet és a zöld kendőt, amit immár második alkalommal kötött magára villaléte során.

Te kezdted el ezt az egész játékot, azt, hogy ez hogyan fog kettőnk között alakulni. Én nem utáltalak téged, te viszont folyamatosan belém álltál hátulról, alattomos, gonosz voltál. Nekem ez a játékstílus nagyon nem gyere be. Sem emberileg, sem mint játék. Ha rajtam múlna, ez a jelem negyvenet érne

– mondta Márió, majd rátette a jelét Melinára, aki a következő indoklással szavazott a srácra.

Egyetlenegy ember van, aki nagyon sokszor durván és bántóan lép fel ellenem. Ez az utolkozás már régóta megy közöttünk, úgyhogy egyértelműen rád teszem a jelemet, Márió.


A villalakók nagy meglepetésére a Kihívás még a Kiválasztás estéjén lezajlott, így Melinának nem sok ideje volt eldönteni, hogy kire kösse a kék kendőt. A lány két villatársán gondolkozott: Krisztin és Márión, végül mégis utóbbit hívta ki.

Te kijelentetted már, hogy nem tudsz velem együtt élni, mégsem engem vittél a Párbajra. Igen, nem gondollak jó embernek, mert számomra nagyon fájó az, ahogy a nőkkel beszélsz. […] Szeretnék kiállni a nők mellett, akik ebben nőnek fel, vagy ezt tapasztalják


Mikor romlott meg Melina és Márió kapcsolata?

Melina és Márió kapcsolata sohasem volt felhőtlen, hiába volt mindkettejük egyik legjobb barátja Dani. Egy alkalommal a lány számonkérte Máriót, ami után durva balhé tört ki közöttük – ez volt egyébként az a vita, ami után Dani bizalma is kezdett megingani a srácban.

Kajakra félreismertelek téged. Te azt hiszed, hogy neked van mindig igazad. Én nekem ez nagyon nem gyere be

– mondta a vita hevében Márió Melinának, akinek aztán a villán kívüli párkapcsolatát is az orra alá dörgölte.


Később a többség – köztük Melina is – Máriót szavazta meg a villa leggyengébb játékosának.

Ő egy olyan személy itt, aki próbál ellavírozni, dühkezelési problémái vannak, nagyon egomán

– magyarázta döntését a lány.

A hibákat be kell ismerni, el kell gondolkozni, és úgy lehet fejlődni. Szeretném, hogy utolsókból az elsők legyenek

– reagált a végeredményre a srác.


Ezután az egyik Kiválasztás alkalmával Márióra került a zöld kendő. A Kihívás előtt Melina is tanácsokkal látta el a kiválasztottat, akinek a lány akkor azt mondta, hogy hallgasson a szívére, és vigye őt Párbajozni:

Vidd azt, akivel nem tudsz együtt élni. Én vagyok, magamat mondom.


Márió ennek ellenére Danit hívta ki, és a nézők szavazatai értelmében kint is hagyta őt a Párbajon, amit Melina döbbenten fogadott:

Komolyan egy ilyen ember kell ide?

– kérdezte a lány, aki sírva fogadta Márió visszatérését.

Bár a Tanya héten Melina és Márió párba kerültek, kapcsolatukon ez mit sem változtatott.

Emberileg egy nagyon gonosz embernek tartom

– mondta Márió, aki állítása szerint semmit nem felejtett el abból, amit Melina csinált.

Később ismét hangos vita alakult ki kettejük között, amikor visszajutott Márió fülébe, hogy miket mondott róla Melina a háta mögött. A srác mindezt számon kérte a lányon, aki így reagált:

Szerintem nem vagy idevaló és a világra sem, mert szerintem rossz ember vagy.

Márió ezután gonosz, allattomos, álszent szélhámosnak nevezte Melinát.

 

Egy újabb Kihívás és egy hármas Párbaj

Puskás-Dallos Peti egy videóüzenetben tudatta a villalakókkal, hogy különleges lesz a soron következő Párbaj, hisz ezúttal nemcsak két párbajozó csap össze egymással, hanem csatlakozik hozzájuk egy harmadik villalakó is, akit a kihívottnak, azaz Máriónak kell megneveznie. A játékosokat sokkolta a bejelentés, hisz ilyenre még nem volt példa a VV 11. évadában.

Márió azonnal agyalni kezdett, hogy kivel milyen konfliktusai voltak az elmúlt hónapok során, hogy a lehető legátgondoltabb döntést tudja meghozni a szerdai Kihíváson – ráadásul Reni piros kendőjét is számításba kellett vegye. Bár Ákossal csupán kisebb összezördülései voltak, mégis úgy érezte, hogy ő áll tőle a legtávolabb, ezért végül az ő kezére kötötte fel a kék kendőt.

Az az egy dolog nem tetszett benned, hogy egy olyan játékban vagyunk benne, amit igenis a nézők diktálnak, interaktív az egész játék és ugyanúgy ők fognak visszaszavazni minket. Nálam igazából ez volt szerintem a legeslegnagyobb mérvadó. Amúgy semmi problémám nincs veled

– érvelt Ákos ellen Márió, aki szerint nagyon erős karakterek fognak összecsapni, és egy olyan élményben lehet így részük, amit soha nem fognak elfelejteni.

Én ezt már tegnap óta tudtam, hogy rám fog kerülni ez a kék kendő

– reagált az eseményekre Ákos.

Éreztem, hogy vagy az Ákos vagy a Reni lesz. Nem jó érzés, de ebben már nem az én kezem volt

– szólt hozzá Melina.


Ákos egyébként valóban számíthatott a kék kendőre, hisz már a hármas Párbaj bejelentése után összeomlott, és egészen a Kihívásig végig maga alatt volt, aggodalmának pedig hangot is adott:

Az a bajom, hogy nem nagyon tudok érveket felhozni kettőjük ellen, mert nem voltak nekem olyan konfliktusaim se a Márióval, se a Melinával. A Melina az egyik bizalmasom volt a játék eleje óta

– magyarázta félelme fő okát Ákos, aki azt is beismerte, hogy nincs elég önbizalma egy hármas Párbajhoz.

Ugyanannyi esélyünk van. Mindenkinek!

– reagált Melina.


A villalakók ezután ismét eldönthették, hogy kit támogatnak a hármas Párbajon: Melina mellé Reni, Márió mellé Lissza és Rico, míg Ákos mellé Kriszti állt be.

Ha még nem szavaztál, kattints ide, és add le voksodat Melina, Márió vagy Ákos mellett, hisz a döntés ezúttal is a nézők kezében van!

#ValóVilág#valóvilág11#vv11#11. évad#párbaj#vv melina#vv márió#vv ákos

Címlapról ajánljuk