ValóVilág

Hangos balhé, lánykérés és egy meglepetésvendég a villában – ez történt legutóbb a VV11-ben

rtl.hurtl.hu

2022. december 5. 21:45

Mutatjuk, hogy mi minden történt a ValóVilág11 hétfő esti Összefoglalójában.

A reggeli ébredés után Sajti arról mesélt, hogyan hallgatta végig lepedőakrobata villatársai akciózását az éjszaka folyamán, majd Lissza beavatta őt és Barnát, hogy mi minden volt közte és Márió között.

Bugyiban volt a keze?

– kérdezték a srácok Lisszát, aki azt kamuzta nekik, hogy csókolózott Márióval.


Ezt követően meglepetésvendég látogatta meg Ricót, a srác rajongója azonban se magyarul, se angolul nem beszélt. Az ázsiai fiú odáig van a ValóVilágért, amit online fordítóval szokott nézni, a villalakóknak viszont szerinte érdemes lenne visszaülni az iskolapadba.

Nehéz volt a beszélgetés, mi tagadás…

– állapították meg a játékosok, miután szembesültek vele, hogy nem beszélnek közös nyelvet vendégükkel.


Kezdetét vette a Páros hét, a srácok ezért leosztották egymás között a csajokat. Ezután romantikus lánykérések sora következett, az egyik lány viszont csak egy kupakot kapott az ujjára, mert senki nem választotta őt.


A párok egy romantikus vacsora keretein belül ismerkedtek egymással. Anita már a randi elején leszögezte, hogy nem lesz köztük semmi Ricóval, Melina és Dani között feszültség alakult ki bizalmatlanság miatt, Sajti és Bibi taktikai megbeszélést tartottak, amit Piros kihallgatott, Barna pedig eljátszott a gondolattal, milyen lenne Krisztivel, majd színpadiasan megcsókolta őt.


Míg Barna és Kristi a nyugiszobában romantikáztak, újabb balhétól volt hangos a villa. Ezúttal Márió és Sajti konfliktusa miatt alakult ki feszültség, a két villalakó ezért már a közös párbajt tervezgeti.

#Egy kutya vagy!

– vágta Sajtihoz Márió, aki szerint villatársa áskálódik a háta mögött.


A ValóVilág11 következő Összefoglalójáért nézd kedden is 21:45-től az RTL KETTŐ-t!

#ValóVilág#valóvilág11#vv11#11. évad#16. rész#összefoglaló#páros hét#csók#randi#vacsora#balhé#vita#vendég#rajongó

Címlapról ajánljuk