ValóVilág

A lakóknak kellett szétszedni Izáékat

rtl.hurtl.hu

2014. április 19. 23:00

Javában zajlik az X-Faktor hét, a villalakóknak nem sok ideje maradt már a gyakorlásra. A tegnapi vita miatt viszont Krisztián a fejébe vette, hogy nem hajlandó Izával együtt énekelni, mire a jó csaj kiakadt, és kitört közöttük a VV6 legdurvább balhéja.

Iza nyöszörögve közölte Aurelioval, hogy kihagyja a reggeli tornát, mert fájt a feje és a szeme. Teo torokfájásra panaszkodott, ezért ő is kihúzta magát a feladat alól. A szájhős persze puffogott, hogy ők akarták a fitt hetet, és most meg puhányok. Zsófi, Viki és Krisztián vett részt végül Aurelio edzésén, amit 100 guggolással kezdtek. Viki szerint nagyon gáz Iza és Teo viselkedése, neki nem lett volna pofája nem kijönni. Aurelio felspannolta sporttársait, eldöntötték, ők lesznek a TOP4, mert ők a kemények!

A Villa jó csaja tegnap annyira megsértette az őszintét, hogy Krisztián elhatározta, nem énekli vele a hét végén az X-Faktoros produkcióját. Krisztián Vikit kérte arra, hogy cseréljen Izával. Viki ebbe egyből beleegyezett. Ezután Krisztián összehívta az összes villalakót az ebédlőbe, és közölte a tervét. Teo nagy kerek szemekkel nézett, Iza pedig nekiugrott Krisztiánnak, üvöltöztek szemtől-szembe, majd egymás arcába köpködtek. Már majdnem egymásnak estek, mikor Aurelio lefogta Izát, Viki pedig próbálta nyugtatgatni Krisztiánt. Iza Krisztián családját vette a szájára, szidta őket. Végül Vikiék betuszkolták Krisztiánt a riportba, hogy szétválasszák őket. Krisztián remegett az idegtől, teljesen kiborította, hogy megalázták a családját. Viki és Aurelio elmondta Izának, hogy ez nagyon gáz volt, amit csináltak. Iza velük is kiabált egy sort, Aurelio már majdnem elsírta magát. Krisztián végül kijött a riportból, mindenkiben megfagyott a vér. Viki ment utána a hálóba, kérdezgette. Krisztián úgy döntött, azzal bünteti Izát, hogy nem néz rá, nem szól hozzá. Iza végül elbőgte magát, szégyellte magát, megbánta, hogy olyanokat mondott a srácnak. Semmit nem gondolt komolyan, csak bántani akarta.

Megérkezett Gergő a Villába, mindenki puszival és kitörő örömmel fogadta. Viki pakolászott volna a konyhában, de kizavarták a próba idejére. Gergő kemény próbát ígért, végül Zsófi visító nevetésében tört ki, mert elrontották a szöveget. Zsófi ledöntött két vodkát, hogy jobban menjen a tánc. Aurelio aggódott, mert ez volt az utolsó próba, és a cuki lánynak elég rosszul ment minden, még Aurelio trikóját sem bírta letépni. Aurelio viszont meg volt róla győződve, hogy annyira jó, hogy Justin Bieber elbújhat mögötte. Titokban Gergő felvette őket, és a próba után visszahallgattatta velük. Zsófi lesokkolódott és bedepizett. Végül Gergő és Aurelio is bíztatta, kaptak néhány utolsó jótanácsot.

Gergő után érkezett Dóra és Tünde a Villába. Dóra azonban akkor még nem sejtette, hogy nehezített pályán kell mozognia, Krisztián ugyanis a fejébe vette, hogy ő nem áll Izával egy színpadra, maximum csak a Párbajukon. Továbbá mindketten jelezték, hogy nem hajlandóak mást énekelni, mint amit eddig gyakoroltak. Ez a két tény pedig megnehezíti a cserét. Ráadásul már csak egy nap maradt hátra a fellépésig, az X-Faktor hét lezárásáig. Dóra azt mondta Krisztiánnak, hogy ez ugyanúgy feladás, és nem hagyhatja őt cserben. Az énekesnő még azzal is próbált érvelni, hogy attól profi a profi, hogy a nehézségek ellenére is ki tud állni és tenni tudja a dolgát. Eközben Viki és Aurelio is csúnyán összekapott, bár a vita apropója banális volt, egyikük sem volt rest válogatott szidalmakat a másik fejéhez vágni. Sok minden történt tehát, próba kevésbé, de legalább minden pár maradt a régiben. Az idő pedig lejár, vasárnap láthatják, hogyan adják elő a villalakók a produkcióikat.
#ValóVilág#valóságshow#iza#aurelio

Címlapról ajánljuk