ValóVilág

Danics Dóra kibékítette a Villa szerelmespárját

rtl.hurtl.hu

2014. április 16. 23:00

A villalakók megtudták, ki lesz a mentoruk és a párjuk a Duett héten, és megkezdődtek az első énekórák is. Izán és Krisztiánon kívül mindenki lelkesen vágott bele a feladatba, de Dóra kezelésbe vette őket.

Az X-Faktorosok félrevonultak a nyugiszobába, hogy feldolgozzák a castingon hallottakat. A mentorok Izán „civakodtak” egy kicsit, a jó csajt Gergő és Dóri is magának akarta. A párok végül kialakultak: Danics Dóra két mentoráltja Iza és Krisztián lett. Tündének tetszett Viki bátorsága, ezért őt választotta, akinek párja Teo lesz a Duett héten. Gergőhöz pedig Aurelio és Zsófi került, neki ők tetszettek a legjobban. Amikor közölték velük a mentorok, hogy maradnak bulizni, Zsófi azt érezte, kirepül a székkel együtt a boldogságtól. A koccintás után Aurelio és Zsófi körbevezette Gergőt a hálóban, addig Krisztián „megzsarolta” Dórit. Aztán bele is csaptak a karaoke party-ba, Aurelio és Zsófi zúzott, Viki és Teo elszavalták a Csók királyt. „Rossz a hang, rossz az összkép, rossz a mozgás” – minősítette magukat a nagyszájú. Iza Dórival kefélte dalban a cipőjét. Teo atom cikinek és rom égőnek tartja a mások előtt éneklést, Viki pedig nem hitte el, hogy Tünde magától választotta őket. Zsófika ledobta cipőjét és egy egész estés koncertet is tartott volna a többieknek, de Danics Dóri magához ragadta szerencsére a mikrofont, és leénekelte mindenkinek a haját a fejéről. Krisztiánnak ez volt élete legjobb élménye, még a hideg is kirázta. Az őszinte kicsit megijedt attól, hogy angolul kell énekelnie, Iza rögtön rákontrázott, hogy magyarul se tud a srác, ezen persze Krisztián vérig sértődött. Gergő közben buzdította mentoráltjait, akik nagyon belelkesültek, bár Aurelio tart attól, hogy Zsófival kell együtt lennie.

Ahogy távoztak a mentorok, Iza és Krisztián egyből egymásnak ugrott. Igazából mindkettőnek minden baja volt a másikkal, Iza nem érti, miért úgy áll hozzá Krisztián, hogy biztosan veszekedni fognak egész héten. Kiordította magát, majd egyedül, sírva nyugovóra tért. Az őszinte reggel is folytatta a morgást. Eldöntötte, nem hajlandó Izával énekelni, és idegesítette az is, hogy senki nem használja a kondigépeket, és ő mégis emiatt koplal. Krisztián és Viki nemcsak a labdákkal, a jelekkel is elkezdtek dobálózni. Viki azt vette észre, mióta visszajött a Párbajról az őszinte, mindennel elégedetlen.

Elérkezett az első énekóra, ahol a villalakók azt is megtudták, melyik dalt kell majd előadniuk. Először Tünde lépett be a Villába, hogy órát tartson Vikinek és Teonak, akiről kiderült, hogy se hangja, se hallása, se ritmusérzéke. Tünde arra buzdította „lányait”, hogy szeressék magukat és tegyenek meg mindent a nyereményért, majd skálázni kezdtek. Vikiék Aloe Blacc I Need A Dollar című slágerét kezdték betanulni. Közben Iza próbált békülni Krisztiánnal, de az őszinte nem hajlott rá. Aurelio kihallgatta Vikiéket, majd a markába röhögött, milyen szörnyű hangjuk van. Teo fantasztikusan béna, de Vikinek szimpatikus, hogy nem adja fel. Megkapták a házi feladatot, majd meg is érkezett Dóri és Gergő. Aurelio és Zsófi nagyon örült a bulislágernek, bele is vetették magukat a feladatba. Krisztián sokkot kapott, le volt taglózva, hogy angolul kell énekelnie. Dóri egyből angoltanár és pszichológus szerepben találta magát. A két villalakó kiöntötte szívét, majd egy kötelező ölelés után elkezdhették az órát. Iza és Krisztián angol kiejtése „félelmetes”, olyan, mint „a törött bili füle”, de legalább már lelkesebbek.
#ValóVilág#iza#oláh gergő#danics dóra#krasznai tünde#aurelio

Címlapról ajánljuk