ValóVilág

Krisztián letörni készül a bika szarvát!

rtl.hurtl.hu

2014. április 9. 23:30

Új szavakkal ismerkedtek meg a villalakók, Krisztián pedig azzal a helyzettel, hogy most nem kihívottként, hanem kihívóként készülhet a Párbajra. Merészet húzott az őszinte fiú!

"Iza kapd már be!"

Álmodozni mindig lehet! Vagy mégsem? Zsolt az udvaron elmesélte Izának, hogy erotikus álma volt vele. A beszélgetés fültanúja volt viszont Viki is, aki úgy döntött megosztja az információt Krisztiánnal is. Az őszinte fiún ismét eluralkodott a féltékenység, s Iza alig bírta meggyőzni őt arról, hogy nincs oka erre.

"Annyi köze van az aerobikhoz, mint nekem a matekhoz."

Zsófira került a sor, hogy aerobik órát tartson a többieknek ébredés után, a gyakorlatoknál viszont nehézségbe ütközött a cuki lány: nem jutott eszébe szinte egy sem. Iza találó hasonlattal kritizálta a lányt Aurelionak. A többiek egyetértettek abban, hogy Zsófi nem való aerobik edzőnek.

"Voltak pillanatok amikor azt hittem el fogok esni. Ház aztán a végén el is estem."


Biciklis versenyszámban mérték össze tudásukat az olimpián a villalakók. A lányoknál Viki könnyedén győzőtt, Zsófi ráadásul a verseny végén le is dőlt a kerékpárról. Később Aurelio megismerkedett a díjugratás fogalmával, Krisztián pedig a galopp szóval. A versenyszámot végül Krisztián nyerte, Zsolt nemes szervét pedig Aurelio kancája kényeztette.

"Lehet nem volt benne konkrétan az a szabály, hogy a másikat ne rúgjuk már föl, de én azt mondom, hogy ez nem volt túl szép."

Az olimpia folytatódott, s az első számot meg is nyerte Aurelio Zsófival Iza és Krisztián ellen. Zsolt és Viki ellen már nehezebb dolguk volt, hiszen ők igyekeztek inkább Zsófi és Aurelio kezéből kilökni a tojást, ahelyett, hogy a sajátjukra ügyeltek volna. A békatalpas verseny végén hatalmas veszekedés tört ki Iza és Vikiék párosa között. Teo nem csak bírálta a versenyzőket, de a véleményét sem rejtette véka alá, ahogy fentebb láthatjuk.

"Ezért nem tudom tisztelni mint egy férfit, mert látom hogy fél."

Krisztián elmondhatta, hogy kit miért vinne ki magával. Zsolt léte feszélyezi őt a Villában, Izán pedig ha nem lenne a lila kendő, akkor a top kettőben lenne a választottai közt. Ennek az lett a következménye, hogy Iza szörnyű haragra gerjedt. Viki néha mivel agyára megy, ezért lenne oka arra, hogy rátegye a kék kendőt. Aurelio ellen is van elég oka és érve is az őszinte fiúnak. Krisztián félelme viszont úgy tűnik rossz hatással van Izával való kapcsolatára. Lehet még a párbaj előtt véget ér a Villa se veled, se nélküled románca?

Megkezdődött a ValóVilág újabb Kihívása!


Aurelio villamesterként behozta a kék kendőt tartalmazó bőröndöt, majd láthattuk, hogy hogyan is lett az őszinte fiú a kiválasztott.

Belepillanthattunk Krisztián gondolataiba, aki számára nem az a fontos, hogy kit visz ki, hanem hogy egyáltalán kieshet a Villából. Megfordult a fejében Teo, és Zsolt is, akit a teljes ellentétének tart. Vikit a rossz testvérének tartja, és mivel eléggé eltávolodtak egymástól, így ő is bent van a pakliban. Végül pedig ott van még Aurelio is, akiben hatalmasat csalódott.

Krisztián Lilunak elárulta, hogy ő nem akar továbbra sem beállni a libasorba, és néha kiközösítve is érezte magát a többiek között. Azt még nem tudja, hogy kiválasztottnak, vagy kihívottnak jobb lenni, de reméli, hogy a kék kendő után a zölddel is visszatérhet majd a Villába. S azt is elárulta, hogy nehéz ellenfelet választott magának.

Krisztián bikához hasonlította Zsoltot, s úgy gondolta, hogy bár lehet eltapossa majd őt, de itt az ideje, hogy feltegyék az i-re a pontot.

Az őszinte fiú tehát a macsót viszi a Párbajra!
#ValóVilág#lilu#kihívás#iza#aurelio

Címlapról ajánljuk