ValóVilág

Aurelio nem fog több Párbajt nyerni?

rtl.hurtl.hu

2014. március 24. 21:58

Krisztián szerint a Villa szájhőse rossz úton halad, és ha így folytatja tovább, akkor el fognak pártolni mellőle a nézők. Az őszinte fiú szerint Aurelio rossz emberekben bízik meg, ahelyett, hogy az őszinte barátságot értékelné.


Aurelio napja gyönyörűen indult az ébredés után, ugyanis olyan álma volt, mint még soha. A szájhőst álmában felkérték egy pornófilm forgatásra, ahol Teo volt a partnere, és azt csinált a bevállalós lánnyal, amit akart. Ezt a sztorit persze ki másnak, mint Teonak mondta volna el elsőként a szájhős, aki egykedvűen vette tudomásul, hogy megint csak az ő teste körül forognak Aurelio gondolatai.
Miután lenyugodott, a szájhős Vikivel fejtegette, hogy milyen eredményt hozhat az esti Kiválasztás, és elég jól matekoztak, hiszen arra jutottak, hogy Iza és Krisztián közül fog kimenni valaki.

A villalakóknak végig kellett hallgatniuk, hogy társaiknak mi a véleményük, kit változtatott meg leginkább a győztes Párbaj. Talán nem meglepetés, hogy mindenki – még maga a szájhős is – Aurelio nevét mondta. Abban is nagy volt az egyetértés, hogy Aurelio-nak legalább kétszer akkora lett az arca, mint a győztes Párbaj előtt, pedig akkor sem volt éppen szerény a bajai fiú.
A legélesebb kritikákat Iza fogalmazta meg, aki egészen addig ment, hogy szíve szerint felpofozná a szájhőst, és biztos benne, hogy a Villán kívül is nagyon rosszban lesznek, ehhez képest a riportszobában már arról mesélt, hogy még mindig szereti Aureliot, csak annyiról van szó, hogy a beköltözéskor jobb fejnek tartotta, mint most.

A Kiválasztás után Krisztián talán jobban ki volt borulva, mint Iza. Az őszinte fiú nagyon félti barátnőjét a Párbajtól, mert nem akarja elveszíteni benti támaszát, ami a jó csajnak láthatóan nagyon jól esik. Iza Vikinek be is vallotta, hogy ugyan nem biztos abban, hogy szerelmes Krisztiánba, de amikor az őszinte fiú hozzá ér, akkor gyakran úgy érzi, hogy tényleg nagyon komoly érzelmeket táplál barátja iránt.
Aurelio legendás matematikai érzékkel rájött arra, hogy a következő Párbaj után már csak heten lesznek a Villában, ha pedig összeállnának Vikivel és Zsolttal, akkor innentől ők dönthetnének arról, hogy ki legyen a kiválasztott, ebben meg is egyezett a magát legerősebb hármasnak tartó trió.

A Kiválasztás feszültségeit egy bulival vezethették le a villalakók, ahol Aurelio tánca hamar kiverte a biztosítékot Krisztiánnál. Persze ahogy az lenni szokott a feszültségért Viki is felelős volt, ugyanis ő volt az aki szaladt a hírrel Krisztiánhoz, hogy pontosan milyen mozdulatot is figuráz ki Aurelio. A szájhős azzal poénkodott, hogy Iza legérzékenyebb testnyílásába különösebb gond nélkül belefér öt ujj és plusz-mínusz egy tenyér is, ezzel pedig vérig sértette az őszinte fiút. Krisztián félrehívta Aureliot, hogy megbeszéljék a történteket, de a szájhős gyakorlatilag csendben hallgatta végig, ahogy Krisztián lehordja őt, hogy miért bízik másokban és nem becsüli meg azt, aki tényleg őszintén, érdek nélkül mellette áll, vagyis Krisztiánt.
#ValóVilág#iza#charlotte#aurelio

Címlapról ajánljuk