Sztárbox

Zámbó Krisztián már tudja, milyen zenére vonulna be a Sztárboxban

rtl.hurtl.hu

2023. november 29. 19:41

Zámbó Krisztián készen áll a Sztárbox következő évadára, apja slágerének feldolgozására vonulna be a ringbe. 

„Azt a k… Na, így kell feldolgozni egy Jimmy-dalt! Ja, és következő évadban csak én vonulhatok erre a dalra! Szóval le van tiltva” – írta Zámbó Krisztián közösségi oldalán.  

Az énekes nemrégiben jelezte, hogy a maga részéről készen áll a Sztárbox következő évadára, és a jelek szerint már a leendő bevonuló dalát is sikerült kiválasztania. Zámbó Krisztián az Instagramon osztott meg egy videót, melyben apja slágerét dolgozta fel a Leander Kills magyar metálegyüttes, az alkotás pedig igencsak elnyerte tetszését.

Az elmúlt hetekben akadtak meccsek bőven, amik KO-val végződtek a Sztárboxban, és persze voltak szép számmal olyan mérkőzések is, amik nagyon szoros pontozással értek véget. Viszont azok, akik nem jártasak a bokszban, nem feltétlenül érthetik, mi alapján értékelik a bírók az összecsapásokat. 

Hogyan működik a pontozás a bokszmérkőzéseken, és mit vesznek figyelembe a bírók vasárnaponként? A Fókusz összefoglalta szakértők és pontozóbírók segítségével.

Arról, hogy mi történt a Sztárbox első elődöntőjében, itt írtunk részletesen, a Sztárbox legfrissebb fejleményeit pedig ide kattintva tudja követni.

Nyitókép: Nyerő Páros

 

#Sztárbox#zámbó krisztián#zámbó jimmy#dal#sláger#feldolgozás#bevonuló zene

Címlapról ajánljuk