Sport

Milák Kristóf ismét teljes erőbedobással edz: egy külföldi edzőtábort is bevállalt

rtl.hurtl.hu

2024. február 21. 17:04

Milák Kristóf a múlt héten is úszott a Duna Arénában, nem is rosszul, egymás után sorozatban 29 másodperc alatt nyomta le az 50 pillangókat, kis pihenőkkel.

Milák Kristóf hosszú kihagyás után újra edzésbe állt, és megkezdte a felkészülést a nyári párizsi olimpiára, aminek az érdekében már egy külföldi edzőtábort is bevállalt – írta a Telex.

A sportoló nagyjából tavaly májusban állt le az edzésekkel, mert úgy érezte, pihenőre van szüksége, és a tavaly júliusi fukuokai világbajnokságot is kihagyta. A visszatérés folyamatosan csúszott, majd idén év elején kezdett el ismét teljes erővel edzeni.

A múlt héten, a vb idején is úszott a Duna Arénában, nem is rosszul, egymás után sorozatban 29 másodperc alatt nyomta le az 50 pillangókat kis pihenőkkel. Szerdán Dohából visszatérő edzőjével, Virth Balázzsal is találkozott a Duna Arénában.

Milák Kristóf várhatóan ott lesz a márciusi spanyolországi edzőtáborban is. Az olimpiai indulása egyébként nincs veszélyben, mert már 2022-ben teljesítette az induláshoz szükséges A szintet.

Nyitókép: Vasvári Tamás/MTI

#Sport#milák kristóf#úszás#edzés#olimpia

Címlapról ajánljuk