Sport

Milák Kristóf hamarosan elkezdheti a vizes edzéseket

rtl.hurtl.hu

2024. január 4. 12:43

Szárazföldi edzésekre és gyógytornára már jár.

A hvg.hu a Sportrádió adását szemlézve azt írja, hogy Milák Kristóf hamarosan elkezdheti a vizes edzéseket. A magyar úszó klubjának, a Budapest Honvédnak az elnöke, Gergely István elmondta, hogy szárazföldi edzéseket már végez Milák és gyógytornára is járt.

A lap emlékeztet, hogy Schmidt Ádám sportállamtitkár szilveszterkor közös Milák-fotóval köszönt be, a képhez azt írta: Üdv, 2024! Jövünk!

A HVG megkereste az ügyben a sportállamtitkárságot, hogy tényleg visszatér-e Milák, a megkeresésükre a következő választ kapták: „Schmidt Ádám államtitkár úr és Milák Kristóf személyesen találkoztak 2023 utolsó napján és boldog új évet kívántak egymásnak”.

Gergely István a Sportrádiónak most arról beszélt, hogy minden készen áll arra, hogy Milák ott lehessen az olimpián, de végül ez az ő döntése, vállalása lesz. Gergely elmondta ugyanakkor, hogy nem érti Milákot:

Ha valaki 23 éves, ilyen tehetséggel van megáldva, és még nagyon sok érem van a tarsolyában, amiért csak oda kéne sétálni (...) kis túlzással, akkor miért nem tesz érte

– mondta a Honvéd elnöke a rádióban.

Milák Kristóf októberben az RTL-nek is interjút adott, amiben többek között azt is elmondta, hogy „butaság volna ennyi év munkáját elpazarolni”. Ezt még két héttel azelőtt nyilatkozta a világklasszis magyar sportoló mielőtt elkezdődött volna a kálváriája.


Nyitókép: Derencsényi István / MTI

#Sport#milák kristóf#edzés#olimpia#gyógytorna

Címlapról ajánljuk