Sport

Közleményben kéri a Fehérvár a szurkolókat, hogy ne zaklassák a kapusukat

rtl.hurtl.hu

2023. november 30. 18:23

Közölték, hogy elhatárolódnak a fenyegetésektől. 

A Fehérvár FC játékosai, stábtagjai és a klub dolgozói közös közleményben jelezték, hogy elhatárolódnak a szurkolók egy kisebb csoportjától, akik az utóbbi időben az egyes mérkőzéseken „minősíthetetlen stílusban, fenyegetően” nyilvánultak meg a játékosaik ellen. 

Mint írják, a jelentős többség sportszerűen biztatja a csapatot, amiért nagyon hálásak, viszont a közelmúltban olyan jelenség is tapasztalható volt a lelátón, ami ellen fel akartak szólalni.

A játékosok, az edzők és a klub dolgozói elhatárolódnak a fenyegetésektől, és arra kérik a drukkereket, hogy fejezzék be ezeket a megnyilvánulásokat, mert azok „negatív hatással lehetnek az egész csapat és a szurkolók közötti kapcsolatra”. A közlemény nem említi, hogy melyik játékosról van szó, de a Sportal felidézte, hogy az elmúlt időszakban megromlott a viszony bizonyos szurkolók és a Fehérvár kapusa, Kovács Dániel között. A focista még az előző idényben került összetűzésbe azokkal a drukkerekkel, akik számon kérték a játékosokon a klub múltjához méltatlan szereplést, és többször is drapérián üzentek neki a meccseken.

„Bízunk benne, hogy jó hangulatban, sikeresen zárjuk az évet, és a mérkőzések végén közösen ünnepelhetünk a három pontoknak örülve” – zárult a Fehérvár FC csütörtöki közleménye.

Nyitókép: MTI/Vasvári Tamás

#Sport#fehérvár fc#fehérvár#Vidi#meccs#játékos#közlemény#szurkolók#drukkerek

Címlapról ajánljuk