Sport

„A Montenegró elleni meccs után nemcsak a pálinkába kóstoltam bele” – vallotta be Callum Styles

rtl.hurtl.hu

2023. november 25. 13:52

Jöhetett minden, amit elé raktak.

Interjút adott a Sportalnak Callum Styles, a magyar válogatott és a Barnsley középpályása, aki többek között arról beszélt: az Európa-bajnokság csoportkörének beosztását illetően nyilván azt a válogatottat kérné, amelyik ellen a legnagyobb esélyük lehet a győzelemre.

Csakhogy ebből a kalapból nem könnyű ilyen válogatottat találni… Ha a megérzéseimre hallgatok, akkor talán Németországot választanám, valamiért úgy érzem, hogy a házigazda ellen lenne keresnivalónk. Ám, ha a szívemre hallgatok, akkor inkább jöjjön Portugália vagy Spanyolország.

Stylesnak felvetették a beszélgetés során, hogy Szoboszlai Dominik lehúzott egy pálinkát a szurkolók között a Montenegró elleni hazai győzelem után. A focista elmondta: a pálinka nála is megvolt, sőt, bevallotta, hogy az összes Eb-selejtezős meccsük után ivott egy kicsit. 

A Montenegró elleni meccs után viszont nemcsak a pálinkába kóstoltam bele, igazából jöhetett bármi, amit elém raktak. Azokban a pillanatokban szerintem senki sem volt válogatós

– mondta a focista, aki hozzátette: több nehéz találkozót játszottak, de ő a Montenegró elleni idegenbeli meccsen szenvedett leginkább. „Az ellenfél mindent megtett, hogy pokollá tegye a meccset számunkra”.

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

#Sport#callum styles#montenegró#meccs#foci#futball#eb#eb-selejtező#pálinka#magyar válogatott

Címlapról ajánljuk