Sport

Engedély nélkül adott interjút az Indexnek, megbüntethetik Szoboszlai Dominikot

rtl.hurtl.hu

2023. június 1. 10:55

Komoly pénzbüntetéssel sújthatja a Lipcse.

Berendelte Szoboszlai Dominikot egy elbeszélgetésre a Lipcse sportigazgatója és vezetőedzője, miután a magyar focista engedély nélkül adott interjút az Indexnek, írja a Kicker cikke alapján a 444.

Mint írják, Szoboszlai komoly pénzbüntetést kaphat az engedély nélküli interjúért.

Mint arról beszámoltunk, Szoboszlai az interjúban sok minden más mellett arról is szót ejtett, hogy ha lenne érdeklődés iránta a Liverpool részéről, azt megfontolná, de egyrészt nem tud arról, hogy a Liverpool játékosmegfigyelői kinn lettek volna a meccseiken, másrészt jó sora van a Lipcsénél.

A mérleg egyik serpenyőjében egy jó Leipzig van, egy olyan edzővel, aki bízik bennem, és olyan társakkal, akik befogadtak és szintén hisznek bennem. Ennél egyetlen futballista sem vágyhat többre. Ez egy egészen extra helyzet. Ugyanakkor a másik oldalon ott van az a kérdés, ha most léphetek egyet Európa top öt-hat klubja felé, akkor mondjak nemet a kihívásra? Sosem voltam ilyen típus!

– nyilatkozta az Indexnek, ezek szerint engedély nélkül, az RB Leipzig középpályása, aki szombaton Német Kupa-döntőt játszik.

Nyitókép: Szoboszlai Dominik, az RB Leipzig játékosa a Borussia Dortmund ellen a labdarúgó Német Kupa negyeddöntőjében játszott lipcsei mérkőzésen 2023. április 5-én. Fotó: MTI/EPA/Clemens Bilan

#Sport#szoboszlai dominik#lipcse#index#interjú#engedély nélkül

Címlapról ajánljuk