Sorozat Klub

Nézz be a Cobra 11 budapesti forgatásába!

rtl.hurtl.hu

2018. június 17. 12:00

Egy hónappal ezelőtt átalakult Budapest, hiszen nálunk forgatták le a német akciósorozat egyik legújabb részét. A Fókusz kamerái mindent felvettek, és most megnézhetitek a helyszínen készült fotókat, sőt Jász Zoltán beszámolóját is.

Ma este újra visszatér a Cobra 11 az RTL Klubra, ugyanis 18:55-kor jön a 21. évad legújabb része. Ugyan most még nem kis hazánk utcáin folyik majd az akciózás, de addig is összegyűjtöttünk nektek minden kulissza mögötti tartalmat, ami a budapesti forgatáson történt.

 


A Fókusz kamerái – Jász Zoltán riporterrel az élen – mindent felvettek, amit csak tudtak, sőt még a főszereplőket is kifaggatták. Erdogan Atalay (Semir) és Daniel Roesner (Paul Renner) a robbantások, a fegyverropogások és az autósüldözések után azonnal kiszaladtak a nézelődők közé, és szívesen válaszoltak a kérdésekre, sőt még közös képeket is készítettek a rajongókkal!

 


Jász Zoltán meg is lepődött rajta, hogy Erdogan végig velük lógott, erről még a Reggeliben hosszabban is mesélt Peller Annáéknak:
 

Az itt forgatott epizódban egyébként Jenny Dorn Budapestre hívja Semirt és társát, Paul Rennert. A volt rendőrnőt ugyanis az FBI keresi egy magyar milliárdossal kapcsolatban, aki egy bűnbanda vezetője. Jenny persze nem bűnös, de amíg ez kiderül, rengeteg golyót kell kilőniük a nyomozóknak.

A felvételeket igazán precíz mérnöki munka és tervezgetés előzte meg, hiszen egy-egy robbantást vagy akár ütközést csupán egyszer tudtak felvenni a készítők. Az Alkotmány utca úgy nézett ki, mint egy csatatér, sőt a Néprajzi Múzeumot rablók hada szállta meg.

 
 


Azt sajnos még nem tudni, hogy a budapesti részt mikor láthatjuk itthon, de addig is bőven akad mit nézni, hiszen a helyszínen felvett exkluzív felvétek mellett minden vasárnap nyomon követhetjük a rendőrpáros kalandjait!

#Sorozat Klub#Cobra 11#forgatás#fókusz plusz#exkluzív#kulissza#jász zoltán

Címlapról ajánljuk