Sorozat Klub

Exkluzív esküvői fotókon a Rejtjelek sztárja!

rtl.hurtl.hu

2017. március 30. 15:30

Jaimie Alexander nemrég osztotta meg azokat a képeket, amik a nagy napon készültek. Nézd meg, milyen csinos volt a sorozatsztár a lagzin!

Március 26-án ugyanis férjhez ment a színésznő legjobb barátnője, Jessi Moore. Jaimie, aki koszorúslány volt, két képet is posztolt a lagziról.

"Gratulálok az imádnivaló, gyönyörű és varázslatos barátnőmnek!"
 


A frissen egybekeltek valóban ragyogtak a boldogságtól, a menyasszony pedig egyenesen csodásan nézett ki. A Rejtjelek színésznője lila ruhában tündökölt az esküvőn, a bohóckodás pedig ezen a napon sem maradhatott el!


Az ifjú feleség a saját Instagramjára is töltött fel képet a szertartásról, ami alá természetesen Jaimie is kommentelt:

"Remekül éreztem magam! Nagyon szeretlek titeket!"

Korábban is számos alkalommal posztolt barátnőjével közös képet Jessi, aki egyszer a Rejtjelek forgatására is ellátogatott, hogy meglesse, hogyan zajlik egy nagyszabású sorozat készítése, és milyen Jaimie, amikor dolgozik.

Kapcsolj ma este 22:00-kor a Coolra, mert a Rejtjelek folytatódik!


Gord Enver alias Ajser Suska ismét felbukkan: ezúttal azért kéri az FBI segítségét, mert állítása szerint egy rejtélyes bérgyilkos, az Akkádiai van a nyomában. Wellerék nem bíznak benne, de hamarosan rájönnek, hogy az orgyilkos nem csak létezik, de beszabadult az FBI központjába is, hogy megölje Suskát, és mindenkit, aki az útjában áll.

#Sorozat Klub#jaimie alexander#rejtjelek#esküvő#lagzi#nagy nap#sorozat#koszorúslány#Cool

Címlapról ajánljuk