Műsorújság
RTL Most

Rémálom együtt dolgozni a Rejtjelek főszereplőjével?

Jaimie Alexander nem könnyű eset. Az utóbbi időben az a hír terjed róla, hogy a díváskodásai miatt mindenkinek úgy kell ugrálnia a forgatásokon, ahogyan ő fütyül.

A színésznő maximalista. Legalábbis ez a pletyka terjed róla, hogy ha valaki együtt szeretne vele dolgozni, akkor jobb, ha meghúzza magát, és úgy dolgozik, ami Jaimie-nek is megfelel.

Persze, most sarkítunk, hiszen kérdéses, hogy ebből mennyi igaz, azonban az elmúlt időszakban rengeteg panasz érkezett Jaimie-re, aki állítólag három embert is kirúgatott a Rejtjelek stábjából. Az egyik forrás az alábbiakat nyilatkozta róla:
 

„Jaimie tökéletesség mániás, állandóan panaszkodik, és olyan rémálom vele dolgozni, hogy a producerek mindent megtesznek, hogy a kedvében járjanak.”


A stúdió elismerte, hogy tényleg voltak elbocsátások, azonban azt cáfolták, hogy a színészek közül bárkinek is köze lett volna a történtekhez.

Ha nem is lennének igazak ezek a pletykák, annyi azonban biztos, hogy a színésznőt a forgatási szünetekben két asszisztens is kényezteti, hogy mindene meglegyen. Díva vagy mégsem?

Lehetséges, hogy a több mint hét órát felölelő ál-tetkózás idegeli ki ennyire Jaimie-t, mindenesetre ezek a feszültségek egyáltalán nem köszönnek vissza a sorozatban, amelynek immár a második évadát nézhetitek a Cool-on!

Kíváncsiak vagytok, hogy mi várható a ma este, 22:00-kor kezdődő részben? Kattints a promóra!

Forrás: foxnews

Legnézettebb videók